resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8963
    çevre kontrolü zayıf, artı ve eksi yönlerindeki farkın çok olduğu orta saha oyuncusu.

    her şeyden önce kendisine şu 2.5 yılda kazanılan şampiyonluklardaki emeği için teşekkür ediyorum.

    bu seneki kötü performansıyla takımın performansı paralellik gösterse de asıl sorun, 4 aydır saha içinde yeteri kadar yararlanamadığımız lemina ile birlikte tek haraketli futbolcu olan kendisi değildi. zaman içinde özgüvenini ve koordinasyonunu kaybedip yaptığı saçma sapan hatalar çoğaldı tabi.

    kendisinin mevkisi ve istatistikleri her gün tartışıldı burada ve sosyal medyada. bir futbolcuyu değerlendirirken oyun yapısını ve alışkanlıklarını ele alıp scoutu da, takıma yerleşmesini de ona göre yapmak lazım. koca sezon 3 gol atan modric de yılın futbolcusu oldu sonuçta. hiçbir zaman ona ait olmayan özellikler yüzünden eleştirildi. hiç 15 gol 15 asist yapacağını da vaadetmedi oyunuyla zaten. takım için büyük sorunlardan biri belhanda’nın önünde ve yanında oynayanların da skor katkısı yüksek oyuncular olmamasıydı ve bu yüzden belhanda’nın top kayıpları ve skor istatistiği hepimize ziyadesiyle battı.

    takımla olmasa da taraftarla bağı iyice koptu, içinde bulunduğumuz ocak ve önümüzdeki haziran dönemlerinde bonservis alabileceğimiz bir kaç oyuncudan biri şuan. oyun yapısına uydurabilecek bir takım için iyi topçu, çok yüksek bonservis beklemiyorum 6-7m€ civarı bir ücret kazanırız. taylan-emre akbaba ikilisi 40 puan ve üzerine çıkmamız için yeterliler mi ve seneye as kadroda onları düşünüyor muyuz sorularının cevapları kendisinde olan fatih terim, yerine transfer kararını verecek.

    sahada olduğu maçlarda saha içi liderliği roller yoluyla gözüküyordu ancak hagi, lincoln, sneijder, sergen, selçuk* gibi gole yakın liderlere alışkınız biz.

    karşılıklı yıpranan bu ilişkimiz bitiyorsa yolu açık olsun. iki taraf için de doğru hareket olacak. kendisi psikolojisini toplarken biz saha içi liderliğini yerine oynayacak skorere, falcao ve lemina ya vereceğiz. win win.

    not: gideceğine çok odaklandım, kalırsa her şey daha da kötü olacak. artık gitmek vakti taklacı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın