resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8915
    sneijder'i de zamanında çok tenkit etmis, hatta bu yüzden laflar yemiş bir insan evladı olarak söylüyorum: belhanda sneijder yerine geldigi icin degil oynadığı süre boyunca beklenen katkıyi yapmadığı ve daha da kötüsü maç içerisinde, özelikle fenerbahçe derbileri olmak üzere, takıma çok zarar verdiği için eleştiriliyor ve istenmiyor.
    bak aklıma gelen örnekleri sayayım.
    22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçında ligde gümbür gümbür giden galatasaray, tudor'un korkaklığı ve bu herifin afedersiniz gevşekçe kırmızı yemesi ile maçı berabere bitirdi.
    2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçında taca çıkti top. evet valbuena'dan çıktı. evet hakem hatalı karar verdi. ana bu herif o taç pozisyonunda küstü, topu bıraktı, rakibi bıraktı, adamlar geldi uzaktan bomboş vurdu golü attı. maçı yine berabere bitirdik.
    ilk aklıma gelenler bunlar. daha nice hataları var bunun gibi.
    futbol olarak da genel kanının aksine bu adamın geldiği günden bugüne bize söylenildiği gibi katkı falan da vermedi. ancak soso'ya vereyim, mariano'ya vereyim. falan falan.
    ben hala iddia ediyorum ki bu adamın oynadığı futbolun daha iyisini o begenmediginiz bilal kısa, culio gibi adamlar oynuyordu. hem de cok daha ucuza. ama işte nedense onlar beğenilmezken bu arkadaş çok beğeniliyor. gerçekten inanamıyorum sizlere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın