• 3003
    sanırım nike ile problemimizin olduğu iddiaları doğru. yaklaşık 2 aydır hocanın üstündeki şu kırmızı montun satışa çıkarılmasını bekliyorum, ancak yeni yıla girmemize ve kışı nerdeyse yarılamamıza rağmen ürün hala taraftarla paylaşılmadı:

    https://gss.gs/kvB.jpg

    gsstore.org'u incelediğimde dümdüz, gösterişsiz kışlık nike ürünlerine galatasaray logosu basılıp fahiş fiyatlarla taraftara kaktırılmaya çalışıldığını farkettim. ulan biz antalyaspor muyuz düz kalıp ürüne logoyu basıp taraftara yediriyorsunuz? bu nedir?

    https://www.gsstore.org/...ukgiyim/-574810.html

    https://www.gsstore.org/...ukgiyim/-574813.html

    bu muameleyi en son 2011/2012 sezonunun başlangıcında yani sözleşmenin ilk zamanlarında görmüştük o da mecburiydi, anlaşma henüz yeni olduğu için tasarımlar yetişmemişti. ancak şu ürünler gerçekten küfür gibi olmuş. nike'ın resmi internet sitesinde bize ayırdığı bölümde ilgili ürünlerin satışa sunulmadığını görüyoruz:

    https://www.nike.com/tr/w/galatasaray-81dr

    kulübün pazarlamacılarının gereğini yapmasını ümit ediyorum. sezon başındaki forma krizinin ardından bir diğer büyük gelir kapısı kışlık ürünlerde de tedarikçi firma yüzünden kulüp ciddi zarar görüyor, elde edeceği gelirden oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın