resim
Ünal Karaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 176
    herkes inanmak istediği şeyi yazmış.biri sosyal medyadan bir haber üfürmüş, binler , kaynak ispat olmadan bunun üzerinden fikir yürütüyor.ayrılığının sebebi ünal aysal fatih terim ayrışmasından farklı değil. bakınız aşağıda vereceğim açıklama ve sizden izlemenizi istediğim karamanın maç sonu açıklamasına bakarsanız meselenin çokta karışık olmadığını anlarsınız.
    trt spor’a telefon ile bağlanan ağaoğlu, “konyaspor maçından sonra maç ile alakalı görüşlerimi paylaştım. son 4-5 haftadır futboldan memnun olmadığımı, taraftarın da memnun olmadığı söyledim. geriye yaslanan ve baskı yiyen bir oyun karakterinin trabzonspor felsefesi ile örtüşmediğini söylemiştim. oynanan kötü futbolun sorumlusu, hocanın sorumlusu ve oyuncunun yanlış pasının sorumlusu benim diyen biri bunu yapıyorsa bu bir öz eleştiridir.'' dedi.

    ''ayrılmayı kafasına koymuş''
    ''anladığım kadarıyla hocamız eleştiriyi kendi üzerine almış.'' diyen ağaoğlu, ''kayserispor maçından sonra yapığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. benim ifadelerim kendisini hedef alan ifadeler değildi. ‘beni yemeye çalışanların boğazına takılırım’ gibi ifadeler kullandı. ünal hoca 1,5 senedir ailemden daha fazla zaman geçirdiğim bir insan. ayrılmayı kafasına koymuş açıklamaları vardı. dün akşamüstü divan başkanımız ve genel sekreterimiz ile yapılan görüşmede kendisi ifade etti. kendisi devam etmek istemediğini iletmiş. karşılıklı olarak anlaşarak hocamızla yollarımızı ayırdık” ifadelerini kullandı.

    şimdi ünal aysal ve fatih terim arasındaki "eleman" meselesini hatırlamanızı isterim.

    bir de bir yerlerde rast geldim , eski bir ropörtajında karaman siyasetin futbolu kirlettiğinden bahsetmiş. bu tür açıklamalar bana çok komik geliyor. karamanın veda mesajına bakın ne kadar siyasi varsa selam çakıyor.ama türkiye'de böyle garip köşesiz açıklamalar para ediyor.siyaset futbolu kirletiyor e o zaman nedir bu pozisyon almalar.

    son not : bazı arkadaşlar o kadar içten ve duygulu yaklaşmış ki olaya aynı duyguları bu sözlükte fatih terim için görememek hayal kırıklığı yarattı bende.
    ünal karaman kimdir ne yapmıştır ? 1 puanla uefayı bitirmiş , geçen sezon 4 olmuş, bu sezon bitik büyüklerin arasında bile kayda değer bir performans gösterememiş birisi. işte efendim duruş falan denilmiş. sanırım bir insanın türkiyede sadece "durması" bile işe yarıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın