• 95
    yapmamızın gerek olmadığı seridir.

    kalan 17 maçta 13g-3b-1m alırsak şampiyonuz demektir. şu an bu ligde kimse 69 ve üstü yapamaz. en olası görülen takım sivas, onların da nefesi bir yerde kesilecektir. he kesilmezse de canları sağolsun, biz şampiyon olamıyorsak sivas olsun.

    gelelim 42 puanı nasıl alacağımıza;

    tabii ki şu an kafanızdan da geçtiği gibi ilk 5 hafta çok önemli.
    denizli, konya(d), kayseri, kasımpaşa (d), malatya.

    bu 5 maçtan 15 almak demek kadıköy'e fenerin (fener'in bu 5 haftada 8 puan alacağını düşünüyorum, 2g-1b-2m) 3 puan önünde gitmek demek ve beraberlik hakkımız doğacak. yani kazanmak zorunda olan takım fenerbahçe olacak ve kaybetsek de ben şampiyonluğun gideceğini düşünmüyorum.

    eğer ki 13 alırsak fener'in 1 puan önünde gideceğiz ve ben yine kaybetsek de şampiyonluğun gideceğini düşünmüyorum.

    lakin 12 ve altında alırsak fener bizi yendiği an 3 puan önümüze geçmiş ve ikili averajı da eline almış olacak. üstüne bir de bizle oynadıktan sonra kolay fikstürleri başlıyor. yani o saatten sonra (hakem iteklemesinin de katkısıyla) şampiyonluğu falan vermezler. en kötü bizim önümüzde ligi bitirirler. çünkü sivas, ts ve başakşehir'in ne yapacağı çözülecek gibi değil. özellikle sivas büyük avantaj elde etti. ilk yarıyı 2.17 puan ortalaması ile oynadılar. ikinci yarı bu ortalama 1.8 seviyelerine düşse dahi 67-68 puan yapıyorlar
    ki bence bu da şampiyonluk demek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın