• 56
    ne diyordu jim rohn?

    “insan, birlikte en çok zaman geçirdiği beş kişinin ortalamasıdır.” sözlükte 365 gün geçirmiş olduğum için bu sebeple çok mutluyum.

    galatasaray ile yaşamak, galatasaray'ı yaşamak, galatasaray için yaşamak güzel bir şey. insan sevdikleri için mücadele eder. sayfamdaki istatistikleri paylaşmadan önce galatasaray için mücadele eden buradaki aileme belirtmek istediklerim var. çünkü istatistik her şey değil.

    bir kaç trolü tenzih ederek buradaki herkesi çok sevdiğimi bir kez daha yazayım. birisini seviyorsan zamanında söylemelisin.

    futbola bakış açımı analitik olarak katlayan, yazdıklarıyla bana çok şey öğreten, ufkumu açan yazar kaideyi taciz eden istisna'dır. kendisi değerli bir futbol insanıdır ve kısa zamanda sözlüğün önemli bir değeri olmuştur. iyi ki tanımışım, iyi ki var.

    uzun zaman evvel daha yazar değilken elimi sürekli on tuşuna gönderen ve yazar olduktan sonra da sürekli en beğendiğim yazarlardan olan mocuishle sıra dışı bir yazar. sözlüğün önemli bir değeri. içimdeki galatasaray ateşinin bir parçası onun ruhunda var.

    bazen motivasyonum düşse de stada gitmeyi hiç terk etmedim. aysal-terim olayı, dursun'un başkan oluşu gibi bir çok olay beni yıpratsa da tribünü asla bırakmadım, her maça gittim. asla guardımı düşürmedim. 2019-2020 sezonu ilk yarısının son 2-3 haftasında ise terim'in hatalarıyla öyle çileden çıktım ki, son antalyaspor maçını evden izlemek istedim. içimdeki ateşin sönmesine asla izin vermeyen ve mutlaka gel diyerek beni stadyuma çeken gurrpegi hakikaten gerçek bir motivasyon adamı. işin tuhaf yanı, sağlam bir motivasyoncu olan benim motivasyonum düşmüşken beni tribüne tutundurdu. içimdeki galatasaray hastalığının aynısından var. s.kmişim duyumu da, transferi de afedersiniz. adam muazzam beyefendi bir galatasaray aşığı.

    tribunde usuyen adam maç başlıklarının prensidir. o sezonun hedefine durmadan atıfta bulunarak sürekli motivasyon tazeler. bir tür dinamo gibi sürekli işler. hedefe odaklar. inşallah oğlu olacak ve ileride onu da tribunde usuyen adamın oglu nickiyle burada okuyacağız. tam bir tribün adamı. eğer önümüzdeki yıllarda aynı yerden kombine alma şansımız olursa gollerden sonra kendisini hırpalamayı çok isterim çünkü uzun boylu, iri adamları hırpalamak hoşuma gidiyor. * yanımda maç izleyen kişi nispeten kısa boylu, zayıf olursa vicdanen hırpalayamıyorum. (bir derbide merdiven yanında gol anında iri kıyım bi abi gol diye bağırırken, sarılıp silkeleyip 2-3 kez demirlere vurdum. dur amk bi yerim kırılacak, polisim abartma dedi) * polis molis dinlemem.

    aklımda çok yazar var ama yazdıkça uzar gider.

    sayfamdaki istatistikler şöyle:

    365 gün. 1632 entry ve 4,5 milyon görüntülenme. en çok anket başlığına entry girmişim. en çok on verdiğim yazarlar sırasıyla:

    (bkz: mocuishle)
    (bkz: kaideyi taciz eden istisna)
    (bkz: varian)

    hepinize sağlıklı, huzurlu, başarılı yıllar diliyor ve inşallah sezonun 2. yarısında rakiplere kabus gibi çökmeyi diliyorum.
    sonra bir bakmışsınız mayıs 2020'de cemiyette rerererarara.

    allah yardımcımız olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın