resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16748
    aklıma hep top toplayıcı olduğu yıllarda hagi ile aynı karedeki fotoğrafı ile gelen futbolcu.

    belki de bütün galatasaraylıların bir metin oktay gibi bir fatih terim gibi bir bülent korkmaz gibi galatasaray efsanesi olacak gözü ile baktığı futbolcudur aynı zamanda arda turan.

    çoğumuzun ardaya gönül koyduğu kızdığı atletico madrid transferinde ben çok sevinmiştim kendi adıma transferine çünkü futbol hayatının dışında özel hayatıyla da çok gündem olmaya başlamıştı arda turan. bu da muhtemelen performans düşüklüğüne neden oluyordu ve kafasını futbola vermesini engelliyordu dönemin kaptanının.

    madrid semalarında hele ki madrid şehrinin daha az popüler olan takımında kafa olarak ta rahatlayacaktı arda turan ve düşündüğüm gibi de oldu. özellikle diego simeone'nin de etkisiyle arda atletico madridin en gözde futbolcularından biri olmuş önemli kupalar kazanmıştı.

    ancak ne olduysa herşey barcelonaya transferi ile değişti. arda bir anda ülkenin yeniden bir numaralı gündem maddesi oldu. ardayla yatıldı ardayla kalkıldı. başarılı denilecek bir sezonun ardından gelen siyasi başakşehir transferi ve ardından dibe vurmuş futbol hayatı ve haftalarca gündem olmuş özel hayatıyla kaldı arda turan.

    bizimle adı anılsa bile bize asla transfer olamaz diyordum arda için ancak antalyaspor maçından sonra fatih terimin " arda futbolu galatasarayda bırakmalı" söyleminden sonra transferin ocak döneminde kesinleşeceğini düşünüyorum.

    peki bu saatten sonra arda turan transferi galatasaraya ne kazandırır? açıkçası koca bir hiç. geldiği andan itibaren olmayan takım kimyamızın daha da kötüye gideceğini düşünüyorum. çünkü bir kaç hafta sonra ilk on birde olmayan arda takımda ses yükseltecektir. bundan sonra da takımda ömer bayram gibi taylan gibi efendi oyuncular kesik yemeye başlayacaktır. sonu felaketle bitecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın