resim
Ünal Karaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 148
    aslında kendisinin 2017 yılında radyospor'da salim manav'a aktardığı görüşleri şuan gelinen noktayı özetler nitelikte;

    --- alıntı ---

    'sahayi iyi gören yerler hep siyaset oldu'

    "siyaset futbolun içerisinden hiçbir zaman çıkmadı. milli takımlar'da görev aldığım dönemde milli maçları izlemeye gittiğimiz anda siyasilerden daha geri planda hep yer bulduk, sahayı iyi gören yerler hep siyaset oldu. dönüp tribüne arkanıza baktığınız anda; futbol mafyasından tutun, başkanlarından tutun, tribünde askerin, siyasinin olduğu yerde futbolda siyaset yoktur deseler siz inanır mısınız? ben şahsen inanmam"

    'futbol virüsü dediğimiz insanlar...'

    "siyaset futbolun içerisinden hiç çıkmadı ve olacak görüntüsünde. futbolu tabii ki etkiliyor. insanlar duracağı noktayi iyi seçmelidir. her insan duracağı yeri iyi bilmelidir. ülkemizde bu kadar sıkıntı varken, futbolun içinden gelen insanlar futbolu yönetsin. yoksa futbol virüsü dediğimiz insanlar futbolu yönetmeye kalkarlar ve durum içinden çıkılamaz hale gelir"

    --- alıntı ---

    şimdi söylediklerini daha iyi anlıyoruz ki ünal karaman'ın futbol virüsü olarak adlandırdığı kişiler şahsının kuyusunu da kazmıştır. türk futbolu ve trabzonspor için verdiği emeklerini hiçe sayarak istifaya zorlanması futbol virüslerinin devrede olduğunun göstergesidir. spor içinde siyaset kavramının temellerinin de hangi dönem atıldığının ve kaç kulübün bu sayede dibi gördüğünün herkes farkında olmalıdır. sen bildiğin yoldan dönme hocam, o yol onur ve şeref yoludur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın