• 264
    ilk yarısı tamamlanan sezon. geçen yıl 4 mağlubiyet 29 puanla bitirmiştik, bu sezon da yine 4 mağlubiyet ile ama 27 puanla bitirdik. aşağı yukarı aynı performans diyebiliriz. umarım tarih tekerrür eder ve geçen yılki 2.yarı performansımız gibi şampiyonluğa ulaşırız.

    şimdi 2.yarıya dair hesap kitap yapalım.
    kağıt üstünde en zor maçlarımız başakşehir, sivas ve fenerbahçe deplasmanları. benim tahminim bu deplasmanlardan 1g,1b,1m ile döneriz. 1m 2b bile dünyanın sonu değildir. hatta bu kötü ihtimale aşağıdaki tahminlerde yer vereceğim. ha 1g 2b gayet iyi 3 galibiyet ise kaymaklı ekmek kadayıfı olur.

    ben evimizde tek bir fire vermeden, deplasmanlarda ise bazı kayıplar yaşamamıza rağmen, geçen seneki gibi 69 puan toplayarak mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum.

    tahminlerim şu yönde:

    denizlispor (ev) - 3 p.
    konyaspor (dep) - 3 p.
    kayserispor (ev) - 3 p.
    kasımpaşa (dep) - 3 p.
    yeni malatya (ev) - 3 p.
    fenerbahçe (dep) - 1 p.
    gençlerbirliği (ev) - 3 p.
    sivasspor (dep) - 1 p.
    beşiktaş (ev) - 3 p.
    çaykur rize (dep) - 3 p.
    gaziantep fk (ev) - 3 p.
    başakşehir (dep) - 0 p.
    trabzonspor (ev) - 3 p.
    alanyaspor (dep) - 1 p.
    ankaragücü (dep) - 3 p.
    göztepe (ev) - 3 p.
    antalyaspor (dep) - 3 p.

    evet 2.yarıda bu hesaba göre 13 galibiyet, 1 yenilgi, 3 beraberlik alıp 42 puan topluyoruz ve bu da toplamda 69 puan ediyor. şampiyon olmak istiyorsak bunu yapacağız başka çaresi yok. hatta yukarıdaki o üç deplasmanla ilgili benim tahminim tutarsa 2 puan daha ekleniyor ve 71 puan alıyoruz. bence 69 puan şampiyon olmak için yeterlidir. hatta belki 67 bile ama ben şu yukarıda yazdığım tabloyu gerçekleştirirsek şampiyon olacağımıza inanıyorum.

    (bkz: benim bir hayalim var)
App Store'dan indirin Google Play'den alın