• 44
    2 oyuncuyla da sezon sonu adına söz kestiğimiz söyleniyor. mert hakanın en buyuk meziyeti dikine gitmek. futbolda bu tarz oyuncu çok değer kazandı.
    mert hakan bek stoper arasına pas bırakan aynı zamanda cezasahası etrafında olan ve içine destekleyici koşu atan bir oyuncu. aynı zamanda galatasaraylı. takimin icinde taraftar ruhuda olan oyuncu olması turkiye liginde şart. 0.5 adım performasnı etkiliyor. takim kotu giderken isyan eden oyuncular olarak öne cikiyor böyle adamlar. mert hakani saha icinde anlattik gs acisindan bakarsak şuan merkez(8&10) oyuncuları olarak elinde taylan e.akbaba ömer gibi adamlari var. sezon sonu mert hakan yandas( mhy) da eklenirse elinde 8 numarada koydugun zaman e.akbaba taylan mhy gibi 3 tane 8de oynayan ama ayni zamanda sürekli c.sahasi icine forvet koşusu atan oyuncu olacak. hocanin istedigi 4141de; stoperleri ortasaha cizgizine bassin 8numaralarimda forvetin etrafinda koşsunu istiyor. bu hocanin istedigi 4141i en iyi geçen sene icerdeki trabzon macinda uyguladi gs cunku trabzonun orada(6numara) cok buyuk eksiklikleri vardi. hoca macsonu orada eksiklik gorduk ona gore oynadik tarzinda birsey demisti. belhandanin 2 gol attigi mactir kendisi.. ayni zamanda diagnenin ilk maci.
    emre kilinca gelirsek bana ilk baktigimda serdar gurler efekti vermisti:sut yok pas yok arkaya kacip rakip yerlesmemisken hazirliksiz defansa orta acan pas atan adam gibi gelmisti ama sonradan daha da izledikce oyun repertuarına şut kilit pas eklemis oldugunu gordum. bugun ki göztepe macinda da 3-4 kere sag ayagiyla sut denedigini gordum.ters ayaginin tahta olmamasi da buyuk meziyet. tek ayagini kapatinca oyuncunun pasifize edilmemesi adina olumlu birsey. sene sonuna kadar takip edecegim bakalim daha neler ekleyecek. biraz daha guclense daha da güzel adam olabilir
App Store'dan indirin Google Play'den alın