resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16734
    yasattigi nefretin bir zamanlar onu cok sevdigimizden kaynaklandigi kisi.
    burayi okuyorsa ki okuyordur illa ki sonucta galatasaray'li (yani hoca bile soyledigine gore ?)
    arda turan ; sen hatalar yapmadan evvel oğlum olsaydi ismi ne olacakti bil bakalim ?

    sen galatasaray'lisin ben degil miyim ? benim cocukluguma ilk kursunu gotunden ayrilmadigin emre abicigin sıktı.
    sonra da sen.
    ne kadar basit degil mi lan ? sen o sahaya cikip top oynayabiliyorsun benim gibiler mp3 u kulagina takip yabanci muzik acip yatakta o sahada top oynamanin hayalini kuruyor taa cocukluktan beri. sen olmanin hayalini o kadar kurmustum ki.
    sol caprazda topu alip sag ayak iciyle henry golu atmanin statda 10 numara nevizadeoldboy diye anons edilmenin ne kadar hayalini kurdum biliyor musun ?

    sen benim hayal kirikligimsin. sen ihanetin adısın.

    biz buyuduk ve kirlendi dunya hangimiz temiz kaldik? sen de eski temiz gunlerde kaldin. ayni hayal kuran o cocuklar gibi.

    karindan cocugundan ayri kamplarda ne kadar yukselteceksin performansini ? napacaksin mesela gelip ikinci yarida sampiyon mu yapacaksin bizi ?
    kac sampiyonluk temizler bizleri ? kac golun unutturur hatalarini ? ya da kac asistin solesene sevindirir bizi eskisi gibi ?

    sen de herkes gibisin artik. gelecegin varsa gorecegin de var. sen "adam"sin ya bak bakalim hangimiz daha "adam". sana şahsi bir kinim var sen hayallerimi yiktin. geldigin gunden itibaren istanbuldaki tek bir macini kacirmayacagim borc harc gelecegim o stada.

    sahsi olarak sana tribunden bi kac sey soyleyecegim oynadigin her mac. buyur gel. yemin ederim sabirsizlikla bekliyorum. kimseden de cekinmiyorum sen galatasaray'li isen ben de galatasaray'liyim buyur meydan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın