resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16703
    devre arasında tekrardan parçalıyı giyecek gibi duruyor.

    saha içi nedeni yok. mali yükünü karşılayacak bir performans verecek durumda değil. bunu cüzi miktar karşılığında mütevazi bi takımda olsa yapamaz. performans verebileceğine dair elimizde veri yok hatta aksine veremeyeceğini dair elimizde bolca veri var.

    o zaman toparlayabileceğini iddia edebilirsiniz. ama bunu neye dayanarak edebilirsiniz ki? profesyonellik seviyesi joey barton ile kapışır. anlık futbolla ilişkisi bir kadına ya da bir büyüğüne saygısı kadar. içinden çıkamadığı bir kurtlar vadisi/edho evreninde hayatını yaşıyor. hâl ve hareketlerinin karşılığı dünya futbol literatüründe emekliliktir.

    camiamızın altında kendisini ve ardından da oyununu toplar demek polyannacılığın daniskası. bu yanılgının kaynağı hocama olan sonsuz güven. fakat fatih hocanın bir bildiği vardır sarmalından çıkamıyoruz bi türlü. hocanın hatalı hamleleri taraftar nezdindeki kredisini asla tüketmeyecek ve bu durumun artçıl etkilerinin takımımıza zarar vermesi muhtemel bir yola girmiş olabiliriz.

    kendisine sürekli yeni zorluklar/engeller yaratarak yine kendisini zinde tutan hocamızın önünde yeni bir zorluk/engel var: arda turan'ı rehabilite etmek. bu sayede infamous prim kavgasının galibi olarak bir de şampiyonluk turuna çıkmak amacında. umarım bu tutum hocanın kişisel emellerinin takımın önüne geçeceği anlamına gelmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın