resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 4216
    çok önemli bir oyuncu ve aynı zamanda mükemmel bir profesyonel. çok karakterli bir insan olduğunu düşünüyorum. 2019-2020 sezonunun ilk yarısında geçirmiş olduğu sakatlık süresince hakkında bir çok şey söylendi. kronik sakat olduğu, takım arkadaşlarından ve oynanan oyundan memnun olmadığı, başka takımlara transferi için temaslar gerçekleştirdiği, fatih terim hocamızla arasının iyi olmadığı... bu şekilde uzar gider. sakatlığı boyunca teknik ekibimizin ve yöneticilerimizin de kaçak dövüşmesi bu söylentilerin artmasında büyük rol oynadığı kanısındayım.

    gelelim esas meseleye. bu söylentilerde doğru olanları vardır ya da yoktur bilemem fakat şöyle bir durum var ki radamel falcao garcia için esas olan şey üstüne giydiği formaya olan saygısı. gerçekten de inanılmaz derecede yüksek bir iş ahlakına sahip. sakatlığı süresince yaptığı tek paylaşım madridde ormanda koşu antrenmanı yaparken çektiği ufak bir instagram hikayesi. bunun dışında benim gördüğüm bir paylaşımı olmadı. sakatlığını atlatana kadar bekledi ve sakatlıktan kurtulup ilk sahaya sürüldüğü an elinden ne geliyorsa yaptı ve yapmaya da devam ediyor.

    28 aralık 2019 galatasaray antalyaspor maçında ve bundan önceki haftalarda gösterdiği performansa dayanarak henüz kuvvetini tam anlamıyla toplayamamış bir oyuncu izlenimi bıraktı bende. aslına bakarsak bu adam 6 aydır doğru düzgün antrenman ve maç devamlılığı olan bir oyuncu değil. 2019-2020 sezonu devre arasında umuyorum ki bir sakatlık yaşamaz ve devre arası kampını güzel bir şekilde geçirir ise işte o zaman gerçek falcao’yu bizlere gösterecektir.

    devre arasında bizde kalır ya da başka bir takıma gider bu kendisinin, fatih terim hocamızın ve yönetimin bileceği iş. ama böylesine karakterli bir süperstarın bizim formamızı giymiş olması gerçekten beni çok mutlu ediyor. umarım kalırsın da seni doya doya izleriz nam-ı diğer el tigre.

    edit: yazım hatası
App Store'dan indirin Google Play'den alın