• 36818
    "arda'nın vermesi gerekenler var futbola. arda iyi bir galatasaraylıdır, galatasaray da kendi çocuklarına sahip çıkar, bana göre futbolu burada bırakmalıdır, eğer biri hak edecekse, bu arda'dır."

    fatih terim

    hocam hep kızmamaya çalıştım, bu sezonu* nerdeyse çöp eden tercihlerine bile sessizce katlandık bir çoğumuz. sırf efsanemizsin, eski kupaların hatrı var, şampiyonluk kaybetsen ne olacak dedik. ama şu evlatçılık sevgin takıma zarar veriyor. galatasaray'a zarar veriyor. bu büyük camiaya senin bile zarar verme hakkın yok. evlatçılığı bırak artık. selçuk sevgin nedeniyle ligin ilk yarısını çöpe attırdın bize. daha önceleri bu kulüp evlat diye yıllarca bomboş adamları besledi, yine bir çoğuna sen önayak oldun. bizden gittikten sonra hiçbir yerde top oynayamadı bu evlatlar.

    arda ile barış, iyi arkadaş ol, baba-oğul olun. beni ilgilendirmez. ama bunları galatasaray'dan uzakta yap. burası hayır kurumu değil. arda jübile yapmak istiyorsa bıraksın futbolu. sneijder'in yaptığı gibi, özel bir maç ayarlasın sen de git hocalığını yap. hatta forma da galatasaray forması olsun. ona da razıyız. ama son sezonu olacak diyip de buraya "evlatları" doldurmayın yine!

    kaldı ki arda ne yapmış da burada jübile yapmayı hak etmiş anlamadım onu da. melo veya sneijder daha çok şey vermiştir bu takıma. gelsin onlar burda bıraksın futbolu, arda değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın