resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16652
    medyada nasıl bir gücü, torpili varsa bitmedi arkadaş şu adamın muhabbeti. her hafta spikerler, yorumcular bu zatın galatasaray gelme durumunu konuşuyorlar.

    "adam" yaşlı döver, "adam" galatasaray'ın teklifi ile dalga geçer, "adam" siyasete dibine kadar bulaşır parti propogandası yapar hatta türkiye ekonomisi ile ilgili bile kanaat önderi gibi görüş verir. "adam" birinin karısına sulanır ve üzerine de gider o kişiyle kavga eder. sonrasında o hastaneyi silahla basar... ben bile yoruldum bu adamın vukuatları yazmaktan; ama millet yorulmadı bu yetersiz veteranı bize kitlemeye çalışmaktan.

    bu saatten sonra bu arkadaşın rol alıp sırıtmayacağı tek yer survivor gibi çeşitli acun medya yapımları olabilir. hem futbolculuğu hem de karekterinden dolayı galatasaray'da olmasını istemiyorum.

    edit: 28 aralık 2019'da, arda'nın galatasaray'a kakalanma girişimlerinin birinde yazdığım bu giriyi güncellemek istedim. arda turan 2020 yaz transfer döneminde takımımıza katıldı. kendisi hakkında belirttiğim görüşlerim değişmedi. bu saatten sonra bizimle olacağı için başarısız olmasını istemem. umarım, bu saatten sonra olaysız ve her şeyden uzak bir şekilde işini en iyi şekilde yapar.

    dipnot: kendisi çocukluğumda favori futbolcularımdandı. yazdıklarımın bu kadar sert olması da yaşadığım hayal kırıklığının etkisindendir belki bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın