resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2222
    kendisini yetenekli buluyorum.

    ancak geçirdiği sakatlık öncesinde fizik olarak çok zayıftı, hatta o dönem belhanda kendisinden daha formdaydı, emre eziliyordu preste siniyordu.

    geçirdiği sakatlık çok büyük şanssızlıktı, umarım böyle bir şanssızlığı bir daha hiç bir futbolcu yaşamasın. ancak bana göre daha büyük bir şanssızlığı da yokluğunda takımda ortasaha oyuncusu sıkıntıları yaşandığında her maç sonrası ismi gündeme geldi ve kendisinden beklentimizi yükselttik.

    ben emre'nin transfer sürecindeki duygusal yaklaşımının ona taraftar gözünde çok farklı bir yer sağladığına inanıyorum. kendisi yetenekli ve başarılı olacağına inanıyorum ama kendisine kurtarıcı gözüyle bakıp her kötü skor sonrası başlığında beklenti yükselten yazar arkadaşlara nazaran hakkında yorum yapmak için önce emre'nin fiziken tam iyi hale gelip form tutup bu sırada da fiziğini geliştirerek oyun içinde rolünü doğru oynayan bir ortasaha görevini yerine getirmesini bekleyenlerdenim.

    umarım çok faydalı olur, uzun yıllar oyunuyla ve kişiliğiyle taraftarın sevgilisi olur, ayrılık kapıyı çaldıktan sonra da elmander gibi, ujfalusi gibi sitayişle andığımız isimlerden olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın