resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8935
    geldiği yıldan itibaren istikrarlı bir şekilde hislerimin : çekimser - hoşlanmama - nefret şeklinde evrildiği oyuncu. daha önce galatasaray'ın herhangi bir oyuncusundan "nefret" ettiğimi hatırlamıyorum ama bu adam bunu adım adım haketti. leş gibi performansı belirli bir yere kadar çekilebilir ama önemli maçlardaki vurdumduymaz tavrı ve takımı 10 kişi oynatması ile birlikte bir kaç kere yaşanılan taraftara küfür etmesi bu ortamı hazırladı.

    bugünkü maçta bu arkadaşın yerine taylan oynadı ve ne tesadüf taylan 2 gol attı, maçı da 5-0 aldık. fatih terim'in 2019-2020 sezonunda eleştirilme nedeni temelde: bu arkadaş, mariano ve selçuk aslında. umarım devre arasında pek zarar etmeyeceğimiz bir miktar karsılığında araplara kitleyebiliriz de hem ffp açısından elimiz rahatlar hem de linnes'e kontenjan açmamız kolaylaşır.

    edit: evet, yine bir transfer döneminde belhanda'yı şutlama girişimleri şenliklerinden merhaba. zamanında (bkz: dursun özbek) denen zat-ı muhterem ve yönetimi, bu arkadaşa (bkz: on iki adalar)'a galatasaray'ın elindeki her türlü mali imkânları bu arkadaşa verdigimiz bir sözleşmeye imza attığı için, kendisi şuan anca, galatasaray için, bir (bkz: karlofça antlaşması), (bkz: sevr antlaşması) tarzında şartlar altında bir yerlere gönderilebilecek durumda.

    yahu mesela, (bkz: radamel falcao) geçtiğimiz sene doğru düzgün top oynayamadı ve bu arkadaştan (neredeyse) 2 milyon fazla ücret alıyor ama ben falcao'ya verilen paraya hiç üzülmüyorken; bu adama, sanki o parayı cebimden vermişim gibi üzülüyorum. çoğu insan da bu durumda. neden? çünkü herkes biliyor ki falcao, bizim bildiğimiz falcao'nun yarısını gösterse parasını çıkarabilecek durumda ve insanlar doğal olarak bu olasılığı muhtemel görebiliyor ancak bu herif, 1 sene boyunca (bkz: zinedine zidan)'dan "nasıl orta saha olunur?" isminde bir özel ders alsa bile bir şey olamaz. yani kapasite bu, eldeki ürün bu ve verilen paralar (bkz: pablo escobar)'ın saklanırken çocuklarının ısıtması için yaktığı balya balya paraların kader dostu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın