resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2218
    galatasaray'a gelmiş en bahtsız futbolculardan birisi olan çok sevdiğim orta saha oyuncumuz. maçlarda, kendisini sakatlığından önce ayrı takip etmeye çalışırdım ve dinamizmi olsun pozisyonlara girişi olsun çok beğenirdim. benim için belhanda denen mahluktan 10 kere daha fulbolcudur ki ikisi karşılaştırıldığında da emre'yi seçmeyecek tek galatasaraylı anca uğur karakullukçu olabilir belki. (onu da aklı başında bir insan referans alır mı bilemem artık)*

    sakatlığını büyük oranda atlattı ve umarım ligin ikinci yarısında fabrika ayarlarına dönmüş bir galatasaray'la beraber o da ilk onbirdeki yerine döner. beklentiyi ilk 1-1.5 ay düşük düşük tutmak lazım tabi ne de olsa çok ağır sakatlıklardan çıkacak ama en geç nisan ayında kendisini tamamen toparlamış olacağına inanıyorum.

    edit: 2019-2020 yılındaki dönüşünde biraz güçsüz ve kendine güveni olmadan oynadı ama bu yıl doğru düzgün bir kamp dönemi geçirip dinlenebileceğinden; kendisinden yana beklentim büyük. adaşı emre ile beraber uyumunun iyi olacağını ve forvet arkasında çılgın atacağına inanıyorum. utandırma bizleri emre'cim, bu takımın sana, senin de bu takıma ihtiyacın var. umarım avrupa maçları başlamadan kendini iyice gösterirsin de milli maçlarda seni izleriz.

    sana bir de taktik vereyim : bol bol haşlama et ye, suyunu da iç, iyi gelir güçlenirsin. hatta haşlama o eti sen direkt ye be ne olur sanki? işe yararsa ronaldo'ya dönersin; yaramazsa da en fazla bir kaç gün mideyi bozarsın. (denemeye değer, ben bir düşün derim en azından)
App Store'dan indirin Google Play'den alın