• 258
    hocamız, galatasaray tarihinin bir numaralı efsanesi, fatih terim'in koca bir ilk yarıyı selçuk inan ve belhanda inadıyla tamamen çöpe attığı, şampiyonluğu mucizelere bıraktığı sezon olarak akıllarda yer edecektir.

    ölümüne sevenlerinin istediği gibi gerçekten şampiyonluk verme hakkını keyfi olarak kullanmıştır. tek bir kişinin keyfi yüzünden 30 milyonluk camia olarak hayata küstük haftalardır. ben tabi ki canı sağolsun falan diyemiyorum. herkes tabi ki şampiyonluk kaybedebilir, kötü sezonlar geçirebilir hatta bunu üst üste 5 sezon yapabilir ama maalesef benim nazarımda kimsenin inat, evlatçılık uğruna takımı rezil etmeye hakkı yok. bırak bir sezonu bir maç bile hakkı yok.

    bu arada demek ki florya'da olmayan, antrenmanları izlemeyen sıradan vatandaş bazı şeyleri hoca kadar biliyormuş. taylan antalyalı'nın, isteksiz bir belhanda, futbolu bırakmış bir selçuk inan kadar oynayacağını üç aydır bas bağıranları, daha kadro listesi hazırlanırken linnes'i yaz diye kıçını yırtanları dinlenseymiş bugün kaç puan fazlamız olurdu hesabının sonu yok.

    (bkz: martin linnes/#2757767)
    (bkz: martin linnes/#2758070)
    (bkz: taylan antalyalı/#2757757)
    (bkz: taylan antalyalı/#2789218)
App Store'dan indirin Google Play'den alın