• 36924
    "ali koç'un dediği doğru. geçen haftaki gibi maç yönetilirse fenerbahçe'nin önünü kimse kesemez"

    "cüneyt ve fırat eski kaşar. bunlardan tost bile olmaz."

    "buradan açıkça söylüyorum. lig dizayn ediliyor. hadi beni mahkemeye versinler."

    “hocam bir temizlik şart. ilaç mı zehir mi kullanırsınız bilemem. geçen hafta cüneyt bu hafta fırat. yeter hocam artık yeter. bunlar kaşarlı tost, tost. zekeriya alp temizle bunları. bunlar grup olmuşlar. bunların başı var (oğuz sarvan). onu temizlemen lazım!”

    “ben şimdi beşiktaş başkanı ve yönetimine soruyorum. verdiğiniz dilekçeyi bu maçtan sonra geri çekecekmisiniz? 1. pozisyonda bu kaşar vermediği faul ile nadir'i tahrik ediyor. 2. pozisyonda oyuncu topa değiyor. günah kaşarlar günah. bu lig dizayn ediliyor!"

    “maça çıkmadan evvel seyirciler fırat aydınus'a 'eyyam yapsana' diye salladı. sonra ilk kırmızı sonrası tekrar. 2. kırmızı sonrası tekrar fırat aydınus'a sallıyor. helal olsun. fırat'ın bunu yapacağı belliydi. bugün eyyam yapılacaktı!"

    “hani sarı ve kırmızı kartlarda var'a bakılmıyordu, ne oldu? ali koç 'böyle yönetim olursa şampiyon oluruz' demişti. çok doğru konuştu. böyle yönetirlerse olurlar hocam. tuhaf şeyler dönüyor hocam. siz ne derseniz deyin ya!"

    “beşiktaş bu maçı kazansa ne olacak. kimse galibiyeti konuşamaz. yapılan eyyam konuşulacak. ali koç ve fenerbahçe'nin önünü kimse kesemez. bu hakemler bu eyyam bu tiyatrolarla bugün beşiktaş, yarın başkasına bir kıyak geçerler ama sezon sonu şampiyon belli hocam!"

    “bunların medyada satılık kalemleri (fb'li yorumcuları) var. hani bu satılıklar dün zekeriya alp'in 3 hakeme ayarını yazdılar ya bu satılık kalemler. verdikleri haber doğru. onlara bunları sızdıranlar da whatsapp'tan yine bu hakemler.”

    “hakem camiasının içinde bir grup var. bir baş var. isim vermek istemiyorum. organize ediyorlar belli yerlerden. zekeriya alp'in temizlemesi lazım.”

    "ben fırat aydunus'un 'cüneyt'in babası maçtan önce gelip, benim kimyamı bozuyor. sonra da oğlu avrupaya gidiyor' dediğini biliyorum. yalansa çıkıp inkar etsin. bizim hakem camiasında bu konuşuluyor."

    erman toroğlu

    (bkz: 27 aralık 2019 beşiktaş gençlerbirliği maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın