resim
Josep Guardiola i Sala
Görev:Teknik Direktör
Takım:Man City
Yaş:53
Uyruk:İspanya
  • 887
    pas oyununu en ust noktasina ulastirmis teknik direktor.

    burada son donemde kendisi ornek verilerek, bak o bile tokezliyor minvalinde entryler girildi, fatih terimciler tarafindan. fakat objektif bir karsilastirma yapmak gerekirse istisnasiz her galatasaray taraftari, bir galatasaray macindan sonra manchester city macini izlediginde ortalama 500ml agiz suyu akitabilme kapasitesine kavusur.

    ha burada elinin altindaki super starlarin etkisi yok mu var tabi ki. ama premier lig dusunuldugunde yokluktan bu adam da fernandinhoyu alip stoper kullaniyor. bu adaminda gozu kapali on bir yazacagi isimler aylarca sakatlaniyor.

    ama pas oyunu, teknigi iyi diyerek olusu cikmis adamlari toplamiyor, yerine aygir gibi kyle walkeri sag stopere cekip, yerine canceloyu transfer edebiliyor* bunu yazmamin sebebi bizim paramiz da olsa boyle hareketlerde bulunmayacagimizi dusunmem.

    kendisi elestrilirken ya da kendisi baska elestrilere alet edilirken unutulan en buyuk sey, arsenalin hayvani kariyeriyle evertonin basina gecen ancelottiyi degil, kendisinin sag kolu, yetistirdigi ilk goz agrisi olan artetayi tercih etmesi.

    yani kisacasi anlatmak istedigim, kendisinin kredisi city taraftarlarinda bu oyun surdukce sonsuzdur. fakat arap sermayesinin hakim oldugu bir takimda basari beklentisi mecburiyet gibi birsey. bu sene de sampiyonlar ligini alamazsa yollarin ayrilacagini dusunuyorum.

    fakat kendisinden beklentim/istegim barcelona ya donmemesi ya da ekstra buyuk bir takima gitmemesi.
    devasa butceler artik cogu ust takimda var fakat kloppun liverpoolu diriltmesi gibi, dususte olan veya hep en ustun bir altinda yerlalip o citayi atlayamamis bir takimda kendine meydan okumasi.

    (bkz: ac milan)
    (bkz: ssc napoli)
    (bkz: olimpik lyon)
    (bkz: as monaco)
    (bkz: valencia cf)
    (bkz: atletico madrid)
    (bkz: as roma)
    (bkz: ss lazio)

    gibi gibi bircok ornek olabilir. tabi ki bu benim kendi fantezim. bu takimlardan hic birinin onun maasini karsilayabilecegini dusunmuyorum. gidebilecegi kalibrede psg ve barca var bir tek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın