• 11
    2-2 biten mücadele. bu maçla birlikte takımımız ligin ilk yarısını lider tamamlamış oldu. rakip son 20 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kaldı. o arada 1 gol sıkıştırabilseydik güzel olacaktı.

    birkaç potansiyel oyuncumuzu değerlendirmek gerekirse:

    yunus akgün:kendi yaşıtları arasında ilerde bir oyuncu fakat topla oynamayı çok seviyor. a takım seviyesinde daha basit düşünüp hareket etmesi gerekiyor. geçen seneki kupa maçlarında aldığı süre içerisinde yaptığı hataları bu seviyede de yapmaya devam ediyor. koşuyor, basıyor, topu istiyor fakat topu kaptırınca bazen çabuk vazgeçiyor. ptt'de düzenli oynayıp tecrübe kazanması gere

    süleyman luş: sol kanadı çok hızlı kat edebiliyor. ortaları daha gayet iyi. defansif anlamda biraz sıkıntıları var gibi. önü çok açık bir oyuncu.

    erencan yardımcı: oyunu güzel okuyor. defans oyuncularına sık sık pres yapıp topu kovalaması güzel bir olay. sıkıntılarından biri bitiricilik. bazen çok kolay atabileceği pozisyonları maalesef gole çeviremiyor.

    celil yüksel: atalayla beraber defans hattı-hücum hattı arasında köprü görevi görüyor. a takımda seriden beklediğimiz görevi alt takımda kendisi üstlenmiş.

    metehan mertöz: genellikle doğru zamanda doğru yerde olan defans oyuncumuz. riske girmiyor ki defans oyuncuları için önemli bir özellik. fiziğini biraz daha geliştirebilirse ozan kabak seviyesine gelebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın