resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16661
    arda için atletico ve barcelona yıllarında dışardaysak maçı canlı veren bir yere gidip, önemli bir olay varsa erken kaçıp acaba arda asist yapar mı gol atar mı diye işimizi kısa kesip maçı izlemeye giderdik. maalesef paranın, şanın ve şöhretin etkisi ardayı da yiyip bitirdi.

    şimdilerde yayın hayatını bitirmiş olan hepimizin çok sevdiği spor kanalında sabahtan akşama kadar arda turan haberi dönüyordu. haklılar bizden biri dünyanın en büyük kulübünde futbol oynuyordu. ancak her topçu maalesef bu kadar şöhreti kaldıramıyor.

    tek telefonda ülke siyasetine yön veren kişilere ulaşabilmesi, şan ve şöhretin verdiği özgüvenle bir sürü hata yaptı maalesef. maalesef diyorum çünkü atletico ve barcelona forması giymiş arda 3 yıldır top oynuyor olsaydı önümüzdeki avrupa şampiyonasında hala en önemli futbolcumuz olacaktı. ama arda 3 yıl önce kafasında futbolu bitirmiş. dünyalığımı yaptım keyfini süreyime getirmiş olayı.

    bu kadar futbol dışı olayla gündeme gelmiş birisinin tekrar futbola odaklanması çok zor. zaten başakşehir futbol kulübünde de 88'den sonra oyuna giren bir topçu konumuna düştü. başkanları maaş yükünden kurtulmak için sürekli galatasaray'a itelemeye çalışıyor. imparator geleceğe yatırım yapacağız dedi bu yüzden arda da ben herhangi bir gelecek göremediğim için transferini imkansız görüyorum. arda'nın yine siyasi gücünü kullanarak galatasaray'a bir şekilde kapak atabilir miyim derdi gibi geliyor.

    bizden uzak olsun nerde olduğunun bir önemi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın