resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16658
    gereksiz romantikliğe lüzum yok. arda eğer gelirse takımı karıştırır. zaten rezalet olan galatasaray geçen seneki fenerbahçe’nin durumuna kalır. yok kaptanlık yapmış, yok galatasaray’ın çocuğuymuş, yok evlatmış, hocanın elini öpmüş falan.. bunlar hikaye. arda daha geçen sene hastane basmış bir kişi. futbol arda’yı bırakalı çok olmuş. geleceğini sanmıyorum. fakat daha çok fenerli basının yörüngesinde olan medyanın haberleri gibi geliyor bunlar. arda boşa çıkacak ona kulüp arıyorlar. bunun da gazetelerde falan adamları var herhalde ki her transfer döneminde arda galatasaray’da haberlerini manşet haline getiriyorlar.

    hadi karakter vs haricinde arda turan’ın futboluna bakalım.

    uzun zamandır yedek oynuyor. sanırım en son oynadığı maç başakşehir’in olympiakos maçı. bu maç oynanalı da epey olmuş. galatasaray’da onyekuru gelecek deniyor. onyekuru solda, feguli sağda oynayacağına göre arda nerede oynayacak? belhanda gitse bile bizim orta sahaya daha koşan veya skoru doğrudan değiştirecek adam lazım. demek oluyor ki ilk 11 de zaten oynayamaz. babel veya solda oynayacak ömer ya da jimmy durmaz bile performans olarak arda’nın önünde. yedek forvet arkasında ise emre akbaba olur. iyileşti çünkü. 3. yedek olması için mi transfer edecekler arda’yı? aynı kafayla selçuk inan’ı da sahada görüyoruz. onun için galatasaray’ın arda’ya ihtiyacı yok. arda’nın ise galatasaray’a ihtiyacı çok var. çünkü bir kaç yıl üst düzey takımda bulunacak. sonrasında ise bu camiada futbolu noktalamış olacak. böylece futbol sonrası planlarını da galatasaray üzerinden yapacak.

    son olarak değinmek istediğim bir diğer husus ise medyada başka takımlı olanlar ve arda yalakaları haricinde galatasaray’a günahını bile vermeyecek göksel gümüşdağ neden durup dururken arda galatasaray’a gitmek isterse önünü açarız gibi laflar etti? o da biliyor galatasaray’ı karıştıracağını. tam selçuktan kurtulacağız diye seviniyoruz bir de arda çıktı. eğer fatih hoca transferine onay verirse kendi ipini de maalesef çekmiş olur. milli takımda bu adam tayfası yemedi mi seni? euro 2016’yı sabote etmediler mi? ben fatih hocanın bunları unuttuğunu sanmıyorum. onun içinde transferi olacağını mantıklı bulmuyorum. fenerli ve ardacı basının uydurması ve kamuoyu baskısı gibi geliyor bu haberler bana..

    sözün kısası uzak dur bizden arda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın