• 75
    rakibimiz antalyaspor tff 1. lig'de geçirdiği ve sonucunda süper lige dönme hakkı kazandığı 14/15 sezonundan beri süper lig'de mücadele ediyor.
    geçtiğimiz 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberliğimiz bulunuyor.

    maçın uzatma dakikalarında öne 3-2 öne geçtiğimiz ve son saniyelerinde 3-3'ü getiren golü yediğimiz 15/16 sezonu karşılaşması dışında antalyaspor'a evimizde puan vermemişiz.
    goller: yasin öztekin, sezer badur, lukas podolski, samuel eto'o (penaltı), selçuk inan, mbilla etame

    16/17 sezonunda ilk yarısını 0-1 geride kapattıktan sonra son 25 dakikada bulduğumuz 3 golle maçı 3-1 kazanmışız.
    goller: deniz kadah, selçuk inan (frikik), lukas podolski, lukas podolski

    17/18 sezonunda maçın ilk yarısında bulduğumuz 3 golle 3-0 kazanıp belki de sezonun en rahat maçlarından birini oynamıştık.
    goller: bafetimbi gomis, bafetimbi gomis, sofiane feghouli

    18/19 sezonunda ise ilk yarıyı 1-0 önde kapatıp 65. dakikada gelen 2-0'a kadar muslera'nın birkaç tane 100%'lük gol çıkarttığına şahitlik etmiştik. 2-0'dan sonra dağılan antalyaspor'a toplamda 5 gol atıp ağır bir darbe vurmuştuk. maçın hakkı kesinlikle 5-0'lık bir skor değildi.
    maç 4-0 giderken son dakikalarda tüm takım mbaye diagne'ye gol attırmak için uğraşmıştı. attığı bir gol offside gerekçesiyle sayılmadıktan sonra moraller bozulmuştu. tam herkes ümidi kesmişken belhanda'nın kaleciden dönen şutu diagne'nin tam kafasına denk gelmişti, o da boş kaleye göndererek statta herkesi rahatlatmıştı.
    goller: sofiane feghouli, henry onyekuru, badou ndiaye, henry onyekuru, mbaye diagne
App Store'dan indirin Google Play'den alın