resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16546
    eski futbolcumuz.

    hakkındaki geri dönüş haberlerinin kasıtlı olarak çıkarıldığını düşünüyorum. bunların hepsi bence kamuoyu yoklaması. bu transferde payı olacak insanlar (teknik heyet, yönetim, vs.) buraları okuyorlar. illa sözlük olması şart değil. sosyal medyayı takip ediyorlar ve tepki ölçüyorlar. bu nedenle bu konudaki düşüncelerimizi belirtmemizin çok önemli olduğu kanısındayım. transfer gerçekleştikten sonra sinirle bir şeyler yazacağımıza, ne yapabilirsek şimdi yapalım.

    geçtiğimiz senelerde de arda'nın dönüşü gündeme gelmişti ama muazzam bir taraftar tepkisi, tüm platformlarda kendini belli etmişti. belki o yüzden, belki de değil, o gün o şartlarda transfer gerçekleşmemişti. şimdiki duruma baktığımızda o zamanki tepkinin şiddeti aynı olmayacak gibi bir durum var. sanki bir kısım taraftar biraz daha ılımlı yaklaşıyormuş gibi bu transfere. olabilir, kendi düşünceleridir. ama gelmesini istemeyen ben gibilerin çoğunlukta olduğuna inandığım için buralara bir şeyler yazma ihtiyacı hissediyorum.

    herkes hata yapabilir, doğrudur. ama yapılan hatanın da bedeli ödenir. benim gözümde bu hataların bedeli, galatasaray formasını bir daha giyememektir.

    ayrıca arda'nın da kendi söylemlerindeki gibi, galatasaray'ı sevdiğine yürekten inanıyorum. gerçekten. galatasaray'ın menfaatini düşünüyorsan gelme kardeşim. lütfen gelme. senin bu kulübe bu saatten sonra yarardan çok zararın dokunur. senin galatasaray'a ihtiyacın olabilir ama galatasaray'ın sana ihtiyacı yok. sen de galatasaray'a zarar vermek istemezsin, değil mi?

    şu an galatasaray'a senin verebileceklerini verebilecek ben dahil bir sürü taraftar var. ama hiçbirimiz galatasaray'da oynamaya çalışmıyoruz. çünkü galatasaray'ın menfaati bunu gerektirmiyor. tekrar söylüyorum, çünkü galatasaray'ın buna ihtiyacı yok.

    gelme kardeşim. galatasaray'ı sevdiğini biliyorum, seviyorsan gelme. sevdiğine zarar verme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın