resim
Mariano Ferreira Filho
Takım:Atlético-MG
Mevki:Sağ Bek
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 2085
    kendisi ile ilgili bir hata varsa o da bu zamana kadar bi yolunu bulup satmamaktır. öyle yada böyle kendisine bonservis verdik ve sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış 33 yaşında bir topçu şuan mariano.

    ancak mariano ile linnes arasındaki seçimin mariano'dan yana kullanılmasına kızmam, kızamam. çünkü mariano hazırlık kampında, hazırlık maçlarında falan iyiydi. bi form tutayım rahat götürürüm izlenimi veriyordu. martin linnes ise geçen sene şampiyon olarak çıktığımız sivas maçında ciddi anlamda kötüydü. hazırlık maçlarında da kötüydü. hani alev almış bir linnes ile formsuz bir mariano arasında seçim yapılıp da mariano seçilmedi. öyle yapılmış gibi davranılması bana garip geliyor. açın hazırlık maçlarını objektif izleyin. siz de mariano'yu seçerdiniz.

    mariano konusunda en büyük sorun sezon başlayınca çıktı. bu adam oynadıkça açılacak form tutacak diye beklerken oynadığı her maç fiziken biraz daha geriye gitti. ki kendisi yaşlı bir topçu. oynadıkça açılması gerekiyordu. ama o tersten form tuttu resmen. bence bu durum da biraz alberto bartali nin antreman metodlarıyla alakalı. çünkü bartali geldikten sonra mariano sahada yürüyemeyecek hale geldi. diğer yaşını almış topçularımızın da durumu çok iç acısı değil. sanırım yaşını başını almış futbolculara doğru yükleme yapmak konusunda bartali'nin biraz sıkıntıları var. ancak mariano konusuna dönersek, ben mariano'yu formunun zirvesindeyken bile eleştirmiş bir yazarım. böyle adamları ya almayacaksın ya da 1 sene oynatıp elden çıkaracaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın