resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16528
    gelecek olmasına artık kendimi alıştırdığım oyuncudur. ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. hoca da çıkıp yalanlamadığına göre ortada bir gerçeklik var. biz taraftar olarak ne dersek diyelim kararı verecek olan teknik heyettir. hatalı bir karar verildiğinde de onları eleştiriyoruz zaten. bu da bizim hakkımız.

    geçmişteki açıklamaları, olayları vs. şimdi başlasak yüz yıl daha tartışılacak cinsten. ancak iki konuda sezar'ın hakkını sezar'a vermemiz gerekiyor. son yıllarda (belki berkay olayından beridir) artık özellikle daha az konuştuğunu fark ediyorum, belki bu kariyer planlamasının bir parçasıdır ancak yine de olumlu bir gelişme. bir de 2011 yılında bizden gittiğinden beridir şu komik teklif söylemi hariç ben galatasaray kulübüne, taraftarına bir saygısızlık ettiğini görmedim. yani bu takıma transfer olursa, bunu gerçekten camiayla barışmak için yapacağını düşünüyorum.

    gelelim kendisinin kulübe transferinin profesyonel tarafına. o konuda hepimiz haklıyız arkadaşlar. 2019 model arda turan'ın bu seviyesiyle galatasaray'a katabileceği çok bir şey yok. ha, fatih terim elinde yaşından* ötürü kısa bir süreliğine de olsa 66 numaralı arda'yı izleyebilir miyiz? küçük de olsa bir ihtimal var.

    sonuç olarak transferini gereksiz bir risk olarak görsem de, kendisi önümüzdeki transfer sezonunda kadroya katılırsa ben kazan kaldıracak taraftarlardan değilim. arda turan kim ki, bir oyuncu yüzünden taraftarlığımı askıya alayım. hatta sırtına galatasaray formasını geçirdikten itibaren desteklerim bile. hep diyoruz, aslolan galatasaray'dır. bu sözü iyi anlamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın