resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2211
    kendisinin yokluğunu çok arıyoruz. ama, herkesin söylemek isteyip de ifade edemediğini ortaya koymaya çalışırsak şöyle diyebiliriz; kendisi çok talihsiz iki sakatlık yaşadı, sakatlanırken içimiz yandı canımız acıdı. transfer sürecindeki dik duruşu göğsümüzü kabarttı. sahadaki yansımamız dedik. helal olsun dedik. iyi karakteriyle de gönülleri kazandı. buraya kadar sanırım herkes hem fikirdir.

    bir ama daha var. şimdi gelsin o ama. bu kardeşimiz yıllık 1.75 milyon euro kazanıyor. euro diyorum bakın. yıllık 12 milyon tl'ye tekabul ediyor. bu inanılmaz bir şey. sakatlandığı için demiyorum. sakatlık oyunun bir parçası. sağlam olsa da bu para çok paraydı. ayrıca cimbomun çocuğu emra akbaba diye bağırırken, menajerinin masada fenerbahçe'yi koz olarak kullandığını da görmek lazım. emre galatasaray'lı, emre galatasaray'ı istiyor, emre 1.75'i de istiyor. yol+yemek+ssk paketini verdik de galatasaray için can feda demiş gibi davrananlar var. evet belki 2 milyon'u reddetmiştir fenerbahçe'den. 250 bin euro bizlerin 5 senede kazanamayacağı bir para. sıkıysa sen reddet 2 milyon'u diyenler var, olacak da. yine de her olayı gılgamış destanına döndürmemek lazım.

    tekrar belirtiyorum, sakatlanmasıyla, oynayamamasıyla ya da kişiliğiyle kimsenin problemi yok. pırtlanta gibi çocuk. ancak maliyeti ilk gün ne kadar sıkıntıysa bugün de o kadar sıkıntı. üstüne sakatlık olunca daha çok batıyor. batar arkadaşlar, eşyanın tabiatı gereği batacak. emre'ye kızan yok. emre sağlığına kavuşup elinden geleni yapacaktır zaten ona şüphemiz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın