resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2203
    taraftar gazı ile transferi bitirilmiştir ve aynı zamanda devreye fenerbahçenin de girmesi nedeni ile sözleşmesi bitmeye yaklaşmışken dünyalar ödenerek ve üstüne dünyalar vaad edilerek takımımıza katılmıştır. talihsiz 2 sakatlık yaşaması kendisinin suçu değil, kimse de bunu kestiremezdi ama abartıldığı gibi bir futbolcu olmadığı çok belliydi aslında.
    belhanda top kaybedince deliren taraftarımız emre'nin alanyasporda top kaybetme yüzdesine bakarsa şok olur - belhanda gereksizini savunduğum düşünülmesin - zaten emre emre emre akbaba, cim bomun çocuğu emre akbaba şeklindeki anlamsız slogandan sonra insan şunu düşünmeliydi, ne yaptı da cim bomun çocuğu oldu !
    değerli renktaşlarım transfer gerçekten tecrübe, bilgi ve profesyonellik işi.
    futbolcu transferinin temeli şudur; benim bir oyun planım var, ayrıca bunu yedekleyecek de şu şu alt planım var. bana, bu planlarımı uygularken şöyle şöyle futbolcular şu şu bölgeler için lazım.
    biz galatasaray olarak, başarılı transfer yüzdesi çok düşük bir takımız, yaşı yetenler de objektif olmayı başarabilirlerse fatih terim'in transfer yüzdesinin yüksek olmadığını bilir. siz gidip ihtiyacınız olan yere doğru adamı almayınca transfer yapmış olmuyorsunuz, boşuna para harcamış oluyorsunuz.
    işte emre akbaba, geçtiğimiz sezon galatasaray futbol takımının maddi dengelerini altüst eden bir transfere neden oldu. şöyle ki, kendisi birincil ihtiyacımız olan bir transfer öznesi değildi, ihtiyacımız olan bir oyuncu tipi de değildi - oyun zekası yüksek, teknik, alan açan, basan top kapan, uzun pas atan vs herhangi biri yok - kendisi sırf stadımızın önünde fotoğrafı var camianın çocuğu evladımız gibi gereksiz argümanlarla, gereksiz bir bedelle ve sözleşme ile takımımıza katıldı - fenerbahçeye gitse zerre pişmanlık duyulacak bir futbolcu değildi ama yalı çocuğu medyayı çok iyi kullandı- sonra bir süre öyle böyle kendince ve öz verili şekilde oynadı sakatlandı, döndü yine sakatlandı. yalnız finansal açıdan ve oyun kalitemiz açısından bize en büyük zararı ise elimizdeki kısıtlı paranın sadece emre'ye harcanıp yarım devre forvetsiz kalmamız oldu, sonrasında da öküz arabası ile parayı diagne için verdik- o da ayrı bir yönetim başarısı- ve yazın yaşanan skandalları gördük. eğer emre için boşuna uğraşmasak, o kadar para vermesek ve gerekli olan bölgemize transfer yapsaydık şu an hiç olmazsa finansal açıdan daha rahat olurduk - gerçi teknik kadro ve albayrak eminim yine bir şey bulup herşeyi kötü noktaya ulaştırırdı -
    şimdi bunlar emre'nin suçu mu asla değil, bonservisi alan eski takımının suçu mu asla değil, rakibine maddi külfet oluşturan yalı çocuğunun suçu mu asla değil, bu tamamı ile transfer işlerini bilmeyen ve bir türlü yönetemeyen camiamızın sorunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın