• 48
    sosyal medya mesajı iyi, güzel, eğlenceli ve iddialı. ama...
    fatih hoca gerekli cevapları önüne çıkana 3 5 atarak vermelidir. açıkçası ankaragücü’ne 2 puan, göztepe’ye 3 puan bırakıp da iddialı sosyal medya mesajları verince bana biraz altı boş geliyor. bundan gaza gelen taraftarımıza da üzülerek söylemek isterim ki bu tarz hareketlerden benim anladığım, fatih hoca’nın aklının dışarıda olduğu. yani konsantrasyonunun bozuk olduğu. bu da yalı reis’in amacına ulaştığı anlamına geliyor. hiç iplemeyip önüne gelene yapıştıra yapıştıra gitse asıl cevap o zaman kapak olacak. bu tip hareketler şu anda yersiz bana göre.
    öte yandan bu paylaşım ben ve benim gibi düşünen galatasaray taraftarını üzen bir twit değildir. bizi üzen tuzla'ya, göztepe'ye, ankaragücü'ne dış geciremeyip, şampiyonlar ligi' nde iki maçta 11 gol yememizdir. bizi üzen gençleri izlemeyi beklerken pastalar kaptanını ve küfürbaz reis'i ilk 11 izlemektir.
    fatih terim hocamiz istediği kadar sosyal medyada ayar bazlı paylaşımlar yapsın. yeşil sahada büyük takımlara dış geçirmeden, düzgün oyun oynayamadan, bu paylaşımların altı dolmayacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın