• 18
    şimdi bu durumda şeytanın avukatlığını yapmak gerekirse ; bu disiplin kurulu sevki kime yaramış olabilir ki. hemen fatih terim düşmanlığının sonucu diye düşünmekten ziyade, fatih terimin başarısız sürecini maskeleme veya onu hırslandırıp kendine getirme denemesi olabilir. her sene benzer hikaye biraz sıkmaya başladı geriye düş haksızlık yapılsın mağdur konumunda ol ve sonra şampiyon ol. bu durum belki galatasaray lobisinin gücü belki fatih terimin. zannedilen gibi fener bjk lobisinin işi gibi durmuyor. benimkisi sadece bir tümdengelim. çünkü şu anki oyunumuza bakıyorum herhangi bir hakem yardımına gerek yok rakibin puan alması için. her maç oyun olarak ezilip zar zor puan toplayabiliyoruz. böyle bi durumda hakemin bizim aleyhimize davranmasını hiç bir rakibimiz istemez sanırım.
    fatih hoca kendine böyle bir motivasyon kaynağı arıyorsa bu durum artık rahatsız edici olmaya başladı. hocam sen lütfen işine bak şu takımı topla ya da bırak artık. ben dahil birçok taraftar galatasaray maçını izlediğimizde gol görmek ve zevk almak istiyoruz ve bu şampiyon olmaktan daha önemli bence. çünkü gördük ki şampiyon olunca çok bişey değişmiyor şampiyonlar liginde boyumuzun ölçüsünü aldık kazandığımız parayı veteran oyunculara gömüp çarçur ettik ve ileriye dönük hiçbir yatırım veya sistem oluşturamadık.
    bu sene farkı açmak için çok önemli dediğimiz tüm sezonlar şampiyon olsak bile yine sıfırdan başlıyoruz. ligin juventusu veya bayern münihi olamayacağız sadece işte şampiyonluk sayımız artıyor peki yeterli mi?
    bu yüzden hocam lütfen bizi bu kısır çekişmelere maruz bırakma. iyi oynamadığın bir maçta lütfen kabahati başka mecralarda arama. artık iğneyi kendimize batırma vakti geldi de geçiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın