resim
Jean Michaël Seri
Takım:Al-Orobah
Mevki:Ön Libero
Yaş:33
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1204
    bilmiyorum başkası yaşamış mıdır, pes'in eski sürümlerini oynadığım zamanlarda örneğin man city veya psg'yi seçtiğimde takım oyuncuları gayet iyi olmasına rağmen, takım kimyası oturmadığı için ne kadar iyi bir kadroya sahip olursa olsun, o takımla verimli bir oyun oynayamazdım.

    ayrıca, bir de şöyle bir olay var, mesela burak yılmaz çok gol atar, ama adamın verdiği hissiyat bir forvet olarak kendisine güven duyulmasının önüne geçiyor. veya ondan çok daha az gol atan bir forvet maç içinde yaptığı/yapabildiği bir hareket, atabildiği bir çalım veya pasla kalitesinin, kumaşının olduğunu belli ediyor.

    seri de bana kalırsa bu iki durumla değerlendirilmeli. birincisi, saha içinde ender dahi olsa yaptığı önemli işler, attığı önemli paslar oldu. topu doğru kontrol ettiği, ayağında doğru tuttuğu oldu. ama bunları beklediğimizden ne kadar az yapsa dahi, bu becerilerinin bir şans eseri değil, sahip olduğu yetenekten ileri geldiğini hissettiriyor. ikinci bir nokta ise, takım kimyası oturmadı. olmadı işte. kimsenin boşa çıkmadığı, koşu yapmadığı, ceza sahasına orta kesmediği, bitik, dinamik olmayan bir takımda; kendisinden yüksek beklenti olması, büyük bir hayal kırıklığı yarattı. tabi ki bu takıma rağmen ömer gibi, lemina gibi istisnalar var ancak oyun stilleri farklı. mevcut takımın açığını kapatmaya daha yatkın oyunu lemina ile ömer oynuyor mesela orta sahada. ancak seri kendisinden beklentileri yerine getiremeyecek bir oyuncu değil. şu ana kadar yanlış zamanda yollarımız kesişmiş gibi olsa da, biraz daha istikrarlı bir takımda istikrarlı bir şekilde forma giymesi gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın