resim
Steven Nzonzi
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Fransa
  • 1069
    --- alıntı ---

    "kim oynarsa oynasin değişmez"

    yaşanan süreçle ilgili çevresine ilginç açıklamalarda bulunan nzonzi, sorunun kendisinden kaynaklanmadığını dile getirerek, ön tarafta oynayan takım arkadaşlarını eleştirdi. yıldız futbolcunun, "ben topu aldığımda öne doğru koşacak futbolcu bulamıyordum. benim oynadığım pozisyondaki bir futbolcu garanti ve doğru pası vermeye çalışır. burada kim oynarsa oynasın durum değişmeyecek. bu sorun savunmanın önünde oynayan futbolculardan değil, tamamen ön taraftaki durağanlıktan kaynaklanıyor" dediği öğrenildi.

    "sorun ben değilim!"

    fransız futbolcu şöyle devam etti: "kenarda oynayan futbolcu, savunma arkasına koşu yapmak, tempolu oynamak varken topu alıp geri dönüyorsa nasıl kaleye gideceksiniz? ben ileri koşacak, topa hareketlenecek bir futbolcu bulmakta zorlanıyordum. ağır olan ben miyim yoksa başkaları mı ağırlaştırıyor bu takımı?"

    --- alıntı ---

    https://www.sporx.com/...remez-SXHBQ821052SXQ

    anlaşılan kafası kesik tavuk oyun sistemine ayak uyduramamış oyuncumuz. kendisini 500 bin euro karşılığında 1 yıl daha kiralama opsiyonumuz var. ağalar yapmayın etmeyin, bu kadar üst seviye bu kadar az maliyetli oyuncu bulamayız. hoca'nın inadına göndermeyin şu adamı.

    adamın talipleri 2şer tane 20 milyon euroluk önliberosu *, * ve 4er tane merkez ortasahası olan everton ve lyon. ulan bu adamlar bile mezarcı gibi kapısında bekliyor bizim ne haddimize yahu. şu adamı kazanamamak kadar büyük başarısızlık yok.

    lan nzonzi sen de git bir göstermelik kamera karşısında hoca'nın elini falan öp amk. anlamadın mı hala nasıl işliyor düzen. birazcık yavşaklık yapacaksın bitti gitti işte 2 sene tüm maçlar ilk 11. biraz da bizi düşün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın