resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9548
    gençlerbirliği'nin 2019-2020 sezonundaki tüm iç saha maçlarını stadda izledim.

    ilk 10 haftalık mustafa kaplan'lı süreçteki izlenimim gençler'in %100 küme düşeceğiydi. çünkü zaten kaliteli bir oyuncu grubu yok, üzerine sahada bir planı olmayan, ruhunu ortaya koyamayan bir takım vardı. 1 eylül 2019 gençlerbirliği başakşehir maçının bir bölümü hariç hiçbir keyif alamadım ki o maçın devamı da gerçekten gençlerbirliği açısından skandaldı. 6-0 biten 19 ekim 2019 antalyaspor gençlerbirliği maçı bile şans eseriydi. gerçekten bir takımın başına ne gelebilecekse antalyaspor'un başına geldi.

    10. haftada hamza hamzaoğlu ile anlaşıldığı haberini okuduğumda kendi kendime istersen guardiola'yı getir bu takım küme düşer diyordum. hatta hamza hamzaoğlu, yılmaz vural gibi tutunamayanların antrenörü olacak, küme düşecek ekipleri uğurlama görevi kendisine yapışacak diye düşündüm.

    gel gelelim, ben bir sürecin bıçak gibi kesildiğini hiç bu kadar net gözlemlemedim. tamamen başka bir takım izliyoruz haftalardır. özellikle galatasaray maçlarından sonra inanılmaz keyif veriyor. teknik direktör değişikliği sanırım bundan daha fazla etkileyemez takımı. 3-3 biten 29 kasım 2019 gençlerbirliği yeni malatyaspor maçı (ki maçın 2-1'den 3-2'ye dönmesi %100 hamza hamzaoğlu'nun hatasıydı. 4-2-4 formasyonunda dakikalarca takımın çakılı kalmasını izledi) ve 2-2 biten 22 aralık 2019 gençlerbirliği sivasspor maçı mükemmeldi. zaten her geçen maç havanın daha da soğumasına rağmen tribünler de dolmaya başladı. özellikle sivasspor maçında hem deplasman, hem gençlerbirliği tribünü bana sanki şampiyonluk maçına çıkılmış havası yaşattı.

    bir çok yazar oyuncu tercihi konusunda yanlışlarından bahsetmiş. ben galatasaray'ı kaldıracak kapasitede mi, modern futbola uygun mu, diğer ligleri takip edip kendini yeniliyor mu açıkçası bilmiyorum. ama şu çok net kalite ile yakından uzaktan ilgisi olmayan gençlerbirliği'ne süper lig standartlarına göze hoş gelen bir futbol oynatıyor. dediğim gibi kendisine galatasaray'ı teslim etsek ne olurdu hiçbir fikrim yok ama şu an onun elindeki ekibi fatih terim'e versek ligin 2. haftası maç sonu röportajında "bu adamların alayı beyinsiz, ocak'ta hepsini s.ktr edicem" der ilk devreyi 4 puanla falan tamamlardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın