aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Metin Kurt
Mevki:Sağ Kanat
Doğum:15.03.1948
Ölüm:24.08.2012 (64)
Uyruk:Türkiye
  • 177
    hayata soldan bakan birinin fatih terim'i sevemeyeceği söylendiğinde metin kurt'un ve fatih hocanın birbirleri için söylediği sözleri hatırlatırım.

    metin kurt: 1976 yılında ben galatasaray spor kulübünde haklarımızı alamadığımız için bir boykot - grev yapmıştık. yine sağa yakınlığı ile bilinen sevgili takım arkadaşım fatih terim de eğer o sırada burada olsaydı bizimle beraber hareket edecekti çünkü ideolojilerin ötesinde hepimiz spor emekçisiydik. fatih terim’in o zaman özel bir meselesi için adana’ya gitmesi gerekiyordu, o yüzden burada değildi, yoksa bir takım odakların iddia ettiği gibi sevgili fatih asla takım arkadaşlarını satan bir grev kırıcı değildir, son derece düzgün bir insandır. ayrıca saha dışındaki tartışmaların ötesinde türkiye’nin yetiştirdiği en büyük üç teknik adamdan birisidir. fatih terim, mustafa denizli ve şenol güneş bu ülkede futbolun kaderini değiştirdiler. bana ne mutlu ki hepsi de yakınımdır, takım arkadaşımdır.

    https://tr.eurosport.com/...o3398914/story.shtml

    fatih terim: metin abi bana çok nasihat ederdi. özel bir insandı. kamplarımız uzun olduğu için çok kitap okurdu. tam bir profesyoneldi.

    https://www.youtube.com/watch?v=WqSiQ_w2KiE
App Store'dan indirin Google Play'den alın