resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 4180
    sakatlanmasa iyi oynayacak diye savunulan müzmin sakat futbolcu*. bu durum fay hattında ev yapıp ilk depremde yıkıldığı zaman "aslında depremde yıkılmasa iyi evdi" demeye benziyor. enteresan bir bakış açısı.

    adam fiziksel olarak bitik bir halde bize geldi, korkunç da bir maaş alıyor. üç sene daha almaya devam edecek. ondan sonra avrupa'da niye rezil rüsva oluyoruz, niye acaba? napoli'si, valencia'sı, lyon'u bilmiyor mu sönmüş yıldızlara uçuk kontratlar vermeyi? falcao mevcut haliyle sörloth'un takımına verdiği katkının yarısını bile veremiyor ama belki sörloth'un dört beş katı maaş alıyor. bu yaz şampiyonlar ligi gelirlerini elde edemezsek falcao'nun maaşından kurtulmak için haraç mezat göndereceğiz zaten.

    kafası çalışan bir yönetim santrfor hamlesini şimdiden yapar. falcao'ya güle güle der, eğer satabiliyorsa babel'i de satar, belhanda'nın araplara satışından gelen parayla genç ve dinamik bir santrfor alır, ikinci yarıda onyekuru ve yeni santforuyla gümbür gümbür hücum eder, şampiyon olsa da olmasa da gelecek adına ışık veren bir oyun oynar. "falcao ne zaman iyileşecek, ne zaman form tutacak, ah yoksa yine mi sakatlandı" diye sancı çekip durmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın