resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15452
    duygusallığın olması gerekenden fazla rol aldığı bizim gibi ülkelerde her takımın başına gelebilecek bir durum. hatta bunu spor dışındaki tüm seçimlerde de görebiliriz.

    konuya dönersek selçuk ozelinde gerçekçi gözle bakıldığında 2014 yılından sonra düşmeye başladığını geriye dönük bakınca görebiliriz. ama her dönem hem biz hem teknik ekip ve yönetimler ya takım yetersiz, ya formu düşük, ya milli takıma alınmadı diye moralsiz gibi argumanlarla gerçeği göremedik ve hep düzeleceğini umduk. o dönem abdulah avcı milli takıma almadığında türkiyenin en iyi yerli orta sahası nasıl alınmaz diye hunharca eleştirdik (ben dahil). gelinen noktada abdullah avcı haklı çıkmış oluyor. bir noktada birisi çıkıp kral çıplak diyebilmeli. ben şahsen abdullah avciyi oyuncu tercihi, oyun planı ve takım yönetimi konusunda rasyonalist buluyorum. mesela tudor da teknik direktör olarak birçok noktada eleştirilip yetersiz bulunabilir. ancak takımda asla yapilamayacak revizyonu yaptı ve şu an o olmasaydı muhtemelen sağ bek sabri stoper yedeği hakan balta orta saha yedeği emre çolak filandı.

    sonuç olarak burda temel suçlu oyuncu değil elbet alternatifini bulmak ve ona yönelebilmek gerekir ancak selçuk da suçlanmayacak gibi değil ki... el insaf bir insan nasıl bir senede bu kadar seviye düşer derken her sene bu seviyeyi daha da ileri taşıyarak ayakta duramayacak duruma geleceğini kimse kestiremezdi sanirsam. o yüzden selçuk meydan okuma istiyorsan survivora filan katil buralar artık sana göre değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın