• 6
    21 aralık 2019 göztepe galatasaray maçından sonra ortaya çıkan pas haritamız ve ortalama pozisyonlarımız: https://twitter.com/...660860417323008?s=21

    dizilişimiz gün geçtikçe iyiye gidiyor. ama sevimli hayalet casper’ın pas bağlantılarına bakarsanız adamın yanındaki belhanda dışında kimseyle güçlü bir pas bağlantısı yok. nagatomo’ya top vermemiş neredeyse. bunun dışında falcao’yu topla hiç buluşturamamışız.

    yasin öztekin sendromu yaşayan ömer bayram ve kafası muhtemelen hala afrika kupası’nda kalan feghouli’den performans bekleyip kanatlara koyduğumuzda da doğal olarak hiçbir şey üretemiyoruz. üstelik feghouli sağda olduğunda yürümeye mecali kalmadığı için sağ kanadımız rakipler için işlenecek bir madene dönüyor. işliyorlar da.

    üstelik bir de yetmezmiş gibi belhanda’yı bu kadar geride konumlandırıyoruz. yanında da selçuk varken. evlerden ırak. savunmadan top çıkarma görevini belhanda’ya ve-re-mez-sin. çünkü ilk top kaybında pozisyon verirsin.

    babel de pas haritasında aktif görünse de gerçekten oyunun yavaşlaması ve durağanlaşmasında en büyük etkenlerden birisi.

    beklerin temposuzluğunu söylemek istemiyorum çünkü kaçıncı tekrar olacağını bilmiyorum. her neyse.

    1) feghouli, babel, mariano, nagatomo, selçuk (söylemeye utanıyorum) kesilecek.

    2) belhanda sol veya sağ kanatta, ters kanadında ise jimmy forma giyecek.

    3) orta ikilide ömer (mecburen) ve taylan görev alacak.

    4) bek ikilisi ikinci bir emre kadar şener-linnes olarak değiştirilecek.

    5) falcao’nun yanına top tutan ve pres yapan bir hayvan forvet alınacak.

    6) cemiyette rerere rarara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın