resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1424
    ben kendisinde fenerbahçeli mehmet topuz’u görüyorum. hatırlarsak topuz’un vasfı; alex gibi koşmayan ama skor üreten ve bir diğer çizgide top süren taşıyan hızlı bir oyuncu(dia,stoch vs) grubundan oluşan tek forvet arkası üçlüden bir tarafını oluşturuyordu. hem bu oyuncuların forvetle beraber pres koşu ve sertlik açığını kapatıyordu hem de orta sahayı sıkılaştırıyordu.

    sağ ayağıyla sağ çizgide zaman zaman uzaktan şutlar ve ortalarla etkili oluyordu. kayseri’deki iyi hücum oyuncusu mehmet topuz kalitesi yoktu ama fener’de iyi bir asker oldu ve o düzende takımın işleyen bir parçası oldu.

    ömer bayram da aynı şekilde sırıtmadan iyi bir işçi oyuncu olur. yalnız 3 orta saha oyuncumuzdan birini forvetin arkasına kaydırmamız ve diğer kanatta oynayan oyuncunun efektif bir oyuncu olması şartıyla. öbür türlü şut çekmeyen ceza sahasına girmeyen 3 orta saha oyuncusu, ters tarafta fiziksel olarak bitmiş bir feghouli ile sol kanatta ömer’den beklenti artıyor haliyle. sol iç orta saha oyuncusu olsa, o pas kalitesinin olmadığını şampiyonlar ligi maçlarında gördük. gerçekten sadece koştuğu mücadele ettiği için aslında ligde sol iç merkez orta oyuncusu iyi oynadı diyebildik. sol bek performansı ise çok kötü çünkü çevre kontrolü çok zayıf sağından solundan adam kaçıyor.

    gösterdiği azim takdire şayan; ben kalıcı olabilmesi için ancak 4-2-3-1’in mehmet topuzu gibi oynarsa en faydalı oyunu oynayacağını düşünüyorum. onun dışında hep bir şey eksik kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın