• 21
    zor günler geçirenlerin zorluklarından çıkmanın da ötesinde bunlardan dersler alıp, uzun vadede çok daha güçlü olmalarını sağlayan çok büyük bir erdem. kimi taraftarlarımızın "winner" diye tanımlamayı sevdiği bugünkü çok başarılı galatasaray'ın ortaya çıkmasında 14 yıl şampiyon olunamayan dönemde sabırla çalışmak, takımına sahip çıkmak ve hatalardan ders almak var.

    karşıtı olan sabırsızlık da hata yapma olasılığını artıran bir özellik.

    bu büyük erdemin 21 aralık 2019 göztepe galatasaray maçı'nın ardından gündeme gelmesinin nedeni taraftarlarımızın bazılarının, teknik direktörümüz fatih terim'e açıkça hatalı olduğu görülen bazı tercihlerini ısrarla sürdürmesinden dolayı kızgın olan diğer taraftarlarımıza yine de sabırlı olmalarını tavsiye etmeleri.

    eğer sabırsız olursak sadece efsane teknik direktörümüze haksızlık yapacak olmamız değil sorun; bunun yanında hem kendi yılmaz galatasaray kimliğimize zarar vereceğiz hem de artan hata yapma olasılığımızla daha da başarısızlık getirecek seçimler yapacağız. sabırlı olursak, ya teknik direktörümüz hatalarından ders alıp kendisini ve takımı düzeltecek ya da olayların doğal akışı sonucunda kendisi görevini zaten bırakmayı isteyecek; böylelikle de fatih terim sonrası döneme yönetsel açıdan gruplaşmalar olmaması yoluyla daha yumuşak bir geçiş yapılacak.

    düzenleme: gizli bakınıza yıl eklendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın