resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15440
    2014 yılında yapılan ve yılda yaklaşık 3 milyon euro kazanacağı kontrat yenilemesinin ardından giderek düşen, son 3 yıldır da dipte olan, bir zamanların başarılı bugününse ruhen ve bedenen bitik futbolcusu.

    kendisi oynadığı zaman takım eksik oynuyor. ne eskisi gibi isabetli ara pasları var, ne iyi frikik atabiliyor artık, ne iki metre ötesindeki rakip oyuncuyu koşup yakalayacak gücü var, vb. liste uzar gider.

    futbolcular özelinde insanlara değerlerinden fazlasını verirseniz karşılaşacağınız sonucun canlı göstergesi: işlerini yapmak için motivasyonlarını kaybederler; motivasyonları düştükçe çalışmadıkları için yetenekleri de körelir. selçuk'un da ne futbol oynama motivasyonu var, ne galatasaray'ın kaybetmesi pek umrunda değil; parasını alıyor, rahat hayatına devam ediyor.

    normalde başarılarımıza katkıda bulunmuş oyunculara vefa ile yaklaşılmasını savunurum; kolayca eleştirmemeye gayret ederim. ama selçuk galatasaray'ı o kadar umursamıyor ki kendisinin ne durumda olduğunu bilmesine rağmen, formayı ısrarla alıyor; hatta öyle sanıyorum ki formanın kendisine verilmesi için teknik heyet ve hatta yönetimle kulis yapıyordur (tabi bu benim sanım, hiçbir somut temeli yok). halbuki gerçek bir galatasaray kaptanı, 35 yaşında olduğunu, artık eskisi gibi gücü ve yeteneği olmadığını bilir ve formayı onu gerçekten hak eden genç kardeşleri giysin, onlar gelişsin diye çaba gösterir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın