resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16490
    her şeyiyle dosdoğru başlayan bir kariyere sahipti. altyapıdan çıktı, manisa'ya kiralık gitti, kendini geliştirdi. galatasaray'a döndü, çok iyi başladı, hala herkesin aklındadır mlada boleslav maçında yaptıkları. uzun zamandır hiçbir türk takımının alt yapısından öyle bir oyuncu çıkmamıştı. büyük bir umut saçıyordu.

    daha sonra galatasaray'ı kötü halde bırakıp gitti ama kariyeri açısından harika bir adım attı. parıl parıl parlayan atletico madrid takımının çok önemli bir oyuncusu oldu. daha sonra barcelona'ya gitti, bence hak ederek gitti ama ne olduysa ondan sonra oldu, açıklamaları çok ilginç bir hal almaya başladı, teklifimize komik dedi. 6 aylık aradan sonra kadroya girdiğinde yine bence gayet iyi oynadı ama sonrasında asla toparlayamadı. takım arkadaşları tarafından dışlandı ve ne yazık ki türkiye'ye gelerek kendini tamamen bitirdi.

    benim için hiçbir şekilde bir umut ışığı göstermiyor ancak medyadaki haberler, fatih terim'in elini öpmesi, terim'in açıklamaları gibi şeyler bana bu formayı 2. kez giyeceğini düşündürüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın