resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16487
    futbol anlamında bişey katacağına pek inanmıyorum. ancak gelirse şöyle olur böyle olur maç izlemem forma almam muhabbeti de saçma geliyor. bu adam florya'da büyümüş. hem alt yapıdan oyuncu çıksın istiyorsunuz. hem de her çıkanı dışlayıp ötekileştiriyorsunuz. olmuyor böyle işte. everton taraftarı sabri'nin çeyreği kadar bile futbolcu olmayan tony hibbert'i bağrına basıyordu. bizim taraftar ise sabri'yi kariyeri boyunca itip kaktı. sonra alt yapıdaki oyuncular sözleşme imzalamıyor. imzalamaz, burayı yuva gibi görmez ki adamlar. bizden önce çıkanlar ne muamele gördü de biz ileride ne muamele görelim derler.

    kimse siyaset o bu demesin. arda o konulardan çok uzakken de basının gazına gelip bu taraftar arda'ya etmediğini bırakmadı. ali sami yen'deki son derbide adam sakat sakat oyuna girdi. sakat sakat oyuna girdiği maçı kurtaramadı diye orada bile ıslıklandı. sözün özü bizim de taraftar olarak geçmişte arda'ya ayıplarımız oldu. olmadı değil. ama arda sonradan çok büyük hatalar yaptı. arda'ya galatasaray'a dönmek istiyor diye kızamam. büyük hatalar yaptı, zirveye çıkan kariyeri büyük pişmanlıklarla dibe vurdu. belki de galatasaray ile olan hikayesi bu şekilde son bulsun istemiyordur. buna saygı duyarım. çünkü arda yerinde hangimiz olursa olsun bu hikaye böyle son bulsun istemez ki kendisi ile aynı mahallede 18 sene geçirmiş biri olarak da ailecek ne kadar iyi galatasaray'lı olduklarını bilirim.

    gelip gelmeyeceği bile meçhul ama bu adam gelirse zaten kurtarıcı olarak değil eşantiyon olarak gelecek. kendisine tavsiyem eğer gelmeyi çok istiyorsa ve gelecekse aylık 1905 tl yada euro gibi sembolik bir ücret karşılığı gelmesi. yoksa 3-0 yenik başlayacağı 2. gs kariyerine 5-0 yenik başlar ve kendisi buradan maç döndürebilecek kadar formda değil artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın