resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 1750
    http://www.milliyet.com.tr/...sikayet-etti-6104972

    nevzat dindar'ın haberi üzerinden eleştirilen futbolcu. internette gördüğümüz her şey doğru değil, hatta çoğu uydurma. şunu bir türlü anlayamıyoruz ve her gördüğümüz habere atlıyoruz. halbuki bu nevzat dindar'ın uydurma haberleri için açıklama bile yapmıştık 17 ekim 2018'de.

    --- alıntı ---

    basın mensubu (muhabir) nevzat dindar maalesef uzun zamandır kulübümüz aleyhine gerçek dışı, yalan, mesnetsiz veya birtakım duyumlara dayalı yanlış ya da eksik içerikli haber üretmekte olup, muhtelif zamanlarda yapılan hatırlatma ve uyarılara rağmen bu kötü meslek alışkanlığından vazgeçememiştir.

    işbu sebeple, nevzat dindar'ın galatasaray'ın hüküm ve yönetimindeki tüm tesislere girişine / etkinliklere katılımına dair akreditasyonu ikinci bir karara dek iptal edilmiştir.

    kamuoyuna saygıyla duyurulur.

    galatasaray spor kulübü

    --- alıntı ---

    eğer babel yanlış bir şey yaparsa, kulüp gerekeni yapar zaten. 4 gün geciken maaşı için de bir yere başvuracağını zannetmiyorum. ama birkaç ay gecikirse o zaman başvurabilir ki başvurmalı da.

    yusuf günay da bu konu hakkında açıklama yaptı. bu tip sorunlar oldu dedi. konu sadece babel özelinde değil yani. sonra babel ile ilgili bir kez daha sorulunca da; daha önce olduğunu ama hallolduğunu söyledi. ama internette bu iki farklı cevap tek cevap gibi verilmiş.

    ama bu sorunlar olacak. yapabileceğimiz bir şey yok. ülkenin durumu da ortada. oyuncuları da böyle durumlarda suçlu bulmayı bırakmamız lazım. bu durumlarda en suçsuz kişiler oyuncular. belki hak etmediğini düşünebilirsiniz ama yine de bu oyuncuyu haksız yapmaz. sözleşmesinde yazan parayı almalı, veremeyeceksen imzalamayacaksın. bu oyuncuya bu para verilir mi diye eleştirebiliriz ama nasıl şikayet edersin diye eleştirmek sağlıklı değil. hakkını arayan bir insana, hakkını arama, sus, otur oturduğun yerde demek bir nevi bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın