• 49
    son iki sezonda göztepe'ye karşı deplasmanlarda galip geldiğimiz düşünülürse bir şekilde kazanacağız gibi görülmesi büyük yanılgı yaratacak öngörü olur.
    ligimizin 2019-2020 sezonu kapsamında çıkacağımız en zor deplasmanlardan biri olacaktır. herkes elinden gelenin çok daha fazlasını veremezse mevcut sezonun ortalama performansı maalesef beraberlik bile alamaz.
    taylan antalyalı'nın performansı gibi bir dinamizme, falcao' nun bitiriciliğine, adem' in fırsatçılığına, oyunu önde oynamaya ihtiyacımız var. karşımızda yeni nesil hocaların içinde en modern futbol oynatan isimlerden ilhan palut' un geçen sene hataysporla bizi az kalsın kupadan elemek üzere olduğunu unutmayalım.
    bu maç tamam ya da devam maçıdır. herkes çok ciddi ve konsantre olacak. geride oyun kurarken top kaptırmayacak ve önde basarak oyunu rakip sahada sıkıştırarak hataya zorlayacak tam bir galatasaray geleneği ile oynanırsa kazanabileceğimiz maçtır. bekler orta sahayı sıkıştırmayacak, kanatlarla beraber o çizgilere inecek, başka yolu yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın