*

resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16456
    arda’nın bu saatten sonra gelmesi bize zarar verir. bunu yönetim ve teknik heyet görmese bile kendisinin görmesi lazım. iyi bir taraftarsa kendini bizden uzak tutmalı.

    milli takımda yaptığı yeniçerilikler, bilal meşe olayı, evli kadına asılması yetmezmiş gibi kocasına saldırması ve bunları kendisi de evliyken yapmış olması falan arda turan’ın tarihe geçmiş rezaletlerinin en önde gelenleri sanırım.

    arda’yı florya’ya getiren yetenekleriydi ancak onu florya’da tutacak olan karakteri yok maalesef. zaten artık yeteneği de yok. futbolu çoktan bırakmış.

    şu an galatasaray’a gelme amacı varsa bunun tek sebebi isimsiz bir klübün isimsiz bir jübilesini kendine layık görmemesi ve son bir kaç yılını galatasaray’da geçirip yeniden bozulmuş itibarını geri kazanmak ve popüler olmak istemesidir.

    yani sevgisinden değil şahsi egosundan dolayı gelmek istiyor. henüz daha barcelona’dan yollanmadan ve barcelona’da oynama umudunu korurken, yapmış olduğumuz teklife komik demişti. pili bitmemişken teklifimize komik diyen birinin şu bitik zamanında bize gelmek istemesi tamamen yeniden bir popülerleşme ve emekliliğinde klübün kapısından girecek ilişkiyi kurmak istemesindendir.

    ayrıca şayet gelirse takımda yeniçerilik ağlarını ve abi kardeş ilişkisi adı altında kast sistemi kuracağını düşünüyorum. emre çolak’a ayhan akman’la beraber en ufak hatasında bu semt abisi kılıklı yeniçeri ağası fırça kayıyordu. bununda çok umutlu olduğumuz altyapı oyuncularının özgüvenlerinin kırılmasına sebep olacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın