• 34
    bana son göztepe deplasmanını * hatırlatan maç.
    çok zor bir maçtı, avcı'nın takımı ile aramızda 5 yada 6 puan fark vardı sanırım. sezona zaten mecburi eren derdiyok ile başlamıştık, ama ilk yarı sonunda hoca istemediği için gönderilmişti. sansasyonel bir transfer * olan diagne, kasımpaşa'da ki kart cezaları nedeniyle bir kaç maç oynayamamıştı, 21. hafta trabzon maçına kadar. özet olarak, mecburi forvet sinan gümüş ile oynamıştık, zemin yağmurdan dolayı berbat, top takılıp kalıyordu. onyekuru'da olmasa gerçekten işimiz çok çok zordu o maçta. gerçi 2-3 farkı yakalayabilecek pozisyonlar bulmuştuk ama son dakika yasin öztekin'in direkten dönen topu derin bir oh çektirmişti.
    zor olsa da 3 puanı alıp farkın henüz açılmasına engel olmuştuk. göztepe bizim için önemli bir deplasman, genel olarak kazandığımız da bir deplasman, ama her zaman çok zor olmuştur. son 3 deplasman 0-1 bitmiş zira, bu bile ne kadar zor geçeceğini net bir şekilde ortaya koyuyor.
    bu sezon malum gol yollarında ciddi sıkıntı çekiyoruz, malum sakatlıklar, formsuzluklar, oyun planımızdaki belirsizlik, bu liste uzar da uzar. falcao döndü, yavaş yavaş formunu kazanıyor, soso son maçta biraz kıpırdandı, eminim çok daha iyi olmak istiyor, inanıyorum olacak. belhanda konusunda artık yapacak birşey yok bence, hoca vazgeçmiyor, devre arasında da satılabileceğini pek tahmin etmiyorum, o yüzden destek vermek en doğrusu. umarım, umursamaz tavrından, takipsizliğinden bir an önce vaz geçer. kötü şut atar, kötü orta yapar, topu kaptırır, hiçbirine lafım yok. fakat kaptırdığın topu takip etmezsen, rakip atağa çıkarken yanında koşan rakibi rahatsız etmezsen, tribünde tepki görmeyi hak edersin.
    evet, bu sezon kanatlar çalışmıyor, onyekuru gibi sprinterimiz de yok, ama ne yapıp edip bu maçı kazanmamız şart, şart oğlu şart. tuzlaspor maçı skoru * ve sonrasında yaşananlar, takımı bir nebze daha kenetlemiştir, özellikle kaptanımız canımız ciğerimiz muslera'ya atılan iftiralar, hocamız hakkında ki çirkin söylemler mutlaka takım üzerinde bir etki yaratmıştır. şimdi ne olursa olsun mücadele zamanı, kazanma zamanı. defans hattımız her ne kadar çok güven vermiyor gibi görünse de, ligde kolay kolay gol yemiyoruz, yeter ki oyundan kopmayalım.
    tahminim 0-2. açılışı sos yapar, falcao penaltı ile kapanışı yapar. bu arada taylan düzenli oynamalı artık, en azından ikinci yarı 60-65 gibi oyuna girmek için ısınan kendisi olmalı, selçuk değil, lütfen.
    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın