• 75
    öncelikle hakkınızla kendi sahamızda bizi yendiniz, tertemiz sahamızdan çıktınız ağzımızı açmadık saygıda kusur etmedik. şimdi bu kin nefret nedir. kavgadan çok ağız birliği etmişçesine şampiyonlar ligi maçlarımızla kendinizce dalga geçiyorsunuz. altın çamura düşmekle değerini kaybetmez düşeriz kalkarız ama her türlü yolumuza devam ederiz. birlik olur en sevmediğimiz futbolcumuzu bile kimseye yem etmeyiz ki hele muslerayı kimseye yedirmeyiz.

    bir kadına el kaldıracak kadar aşağılık olacaksınız sonra bize küfür ettiler diye yaygara koparacaksınız. futbolcun bir hafta önce fıtık ameliyatı olacak ve hemen akabinde bu maçta yedek kulübesinde yer alacak. sanki herşey kurgulanmış gibi. kusura bakmayın ama biz nasıl kendi sahamızda yenilgiyi kabul ettiysek siz de kabul edeceksiniz. sindireceksiniz.

    bir de utanmadan mafyamısın sen deyip röportaj vereceksiniz, daha kaç dakika olmuş maç biteli hala sosyal medyada açıklamalar videolar yayınlayacaksınız affedersiniz de siz kimsiniz. geçen hafta hakkınızla aldığınız galibiyet sonrası yeri geldiğinde biz galatasaray taraftarınca bile tebrik edilip sempatik olacakken aklınca fenerbahçe kimlikli bir futbolcunla ve teknik direktörünle her türlü tahriği yaparak antipatik olacaksınız. senin futbolcun kim ki yıllarını türk futboluna vermiş bir adama ve alt yapısında oynadığı bir takıma laflar edebiliyor.

    bugünün de mazide kalacağını unutmayın ve bu kişiliksiz futbolcunuzun ileride bu takım hakkında da ileri geri konuşacağı ihtimalini göz önünde bulundurun. bir de teşekkür ederiz. bir birliktelik lazımdı bize bir deşarz olmamız gerekiyordu. bunu siz başardınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın