resim
Steven Nzonzi
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Fransa
  • 1035
    14 aralık 2019 galatasaray ankaragücü maçından sonra fatih terim tarafından;

    yaptığının karşılığı buydu seklinde aciklama yapilmis futbolcu.

    ne yapmis? hayir ne yapmis? sonra yurusun dedikodular! sen bu konu hakkinda ne oldugundan bir sekilde ama fisilti gazetesiyle ama baska turlu kamuoyunu bilgilendirmelisin.

    menajerinin aciklamalarina gelecek olursak; tabii ki oyle birsey yok bilmem ne diyecek. adamin sonucta bir futbol gelecegi var yasi ne olursa olsun. hangi teknik direktor ister hocanın taktiklerini eleştiren futbolcuyu?

    boyle birsey yapmis olmasi peki mantikli mi? bence gayet mantikli. burada da cokca dillendirildi, sosyal medyada da dillendirildi. hocanin sistemsizliginden ya da kurgulamaya calistigi sistemin tutmadigindan yakinildi.

    acikcasi böyle bir durum* varsa ben de affetmem lafimi soylerdim. zaten kiraligim seneye yokum. ha bunu yaparken tabii ki saygi cercevesinde yapmak en dogrusu. ancak karsindaki kisi elestiriye gelemiyorsa -bu ulkedeki cogu insan boyle- o zaman kadro disi da kalirsin baska seyler de olur.

    en basa donecek olursak, kulubun ya da hocanin bir sekilde kendisi hakkinda ne yaptigini aciklamasi sart. bu hem futbolcunun iyiligi hem de takimin iyiligi icin gerekli. ek olarak takim icerisinde varsa diger catlak seslerin de onunu alir.

    edit: taktik antrenmanda yedek olduğunu ogrenince antrenmani terk etmis. mactan sonra hocanin söylediği tam olarak;
    --- alıntı ---

    en çok oynayan o, bir kere gelip tesekkur etti mi?

    --- alıntı ---

    şeklinde. yine de ne oldugunu detayli bir sekilde resmi kanallardan aciklamalari gerekir. zira cok fazla bilgi kirliligi var medyada!
App Store'dan indirin Google Play'den alın